Čak i ako niste ljubitelj obuće, što nam je teško da zamislimo, volećete ovu sezonu.

Ne samo da su materijali privlačniji no ikada pre i ima ih u čitavom izobilju: od pliša kao vodeće tkanine, preko romantične čipke i upadljivih lakovanih materijala, te neizostavne prevrnute i klasične kože, već su pažnja poklonila i najsitniim detaljima.

Devojka koja korača u ovosezonskim cipelama, nosi upadljiv, ali ipak ne preterano upadljiv par cipela. Onaj koji odskače od standarda, ali nosiv u klasičnim varijantama, jednostavno par cipela u koji ćete se zaljubiti.

Zato birajte mudro svoje jesenje miljenice, neka to bude jedan statment par kome ćete se uvek vraćati, jer sada je vreme da ga izabrete.

Bilo da su pitanju cipele za večernje, poslovno ili dnevno izdanje, stilovi variraju i ima ih više nego ikada. Teškom mukom probrali smo tri trendi modela vodećeih svetskih dizajnera za tri različite, vaše je da izaberete vaš statment par za ovu sezonu ili dva, možda i tri.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

One su toliko autentične, a njihov izgled je toliko efektan da ćete ovim cipelama podrediti celokupan izgled, ne smemo nikako izostaviti ni udobnost. Štikle su stabilne ili ih čak ni nema. Jeseni 2016. dobrodošla u naše cipelarnike!