Isa Tapia

Šta kupiti:Najbolje prodavani model baletanki Clement sa srcem na pristima.

Zašto: Za savršenu sliku iz ptičje perspektive, znate već #ihavethatthingwithfloors. Njujorčanka poreklom iz Portorika, Isa Tapia, posle rada u modnim kućama Marc Jacobs i Oscar de la Renta, je pokrenula sopstveni brend obuće. "Deo mene je potpuno praktičan, dok je onaj drugi deo potpuno lud!" Ta razlika se jasno vidi u delu kolekcije sa štiklama.

Boyy

Šta kupiti: Čvrste kožne torbe sa širokim kaišem.

Zašto: Za savršene grafičke flat lay kompozicije. Boyy je nova marka aksesoara čija popularnost polako raste. Model torbe po kom su postali prepoznatljivi odlikuje predimenzinirana kopča od kaiša. Idealna je za zanimljivo kadriranje i igru proporcija na Instagramu. Isto važi i za njihove mokasine sa krznom.

foto: Instagram  / boyyboutique

Sandy Liang

Šta kupiti: Čupavu bundu sa vezom.

Zašto: Za svakodnevne kul #ootd kombinacije. Dizajnerka Sandy Liang je skrenula pažnju na sebe kolekcijom u kojoj su dominirale jakne i kaputi u pastelnim nijansama, a godinama kasnije krzneni kaputi i dalje su nešto po čemu je modna scena prepoznaje. Kreirajući lude kožne jakne sa jagnjećim krznom, moherom i aplikacijama, stvorila je četu svojih fanova.  

foto: Instagram  / sandyliang

Color Temperature

Šta kupiti: Bilo koji kaput u jarkoj boji

Zašto: Kako biste se savršeno uklopili uz zid išaran grafitima za pravu insta umetničku fotografiju. Termini Instagram i nasledstvo obično se ne povezuju, ali kaputi brenda Color Temperature napravljeni su da ih dugo čuvate ( i, naravno, u međuvremenu ćete biti primećeni). Šareni umeci od krzna i upadljivi printovi čine da i obični klasični krojevi deluju veoma moderno.

foto: Instagram / color.temperature

I Love Mr Mittens

Šta kupiti: Oversized džempere sa velikim okovratnicima i balon rukavima

Zašto: Kako biste sa stilom i dobrom fotografijom obeležili smenu sezona na društvenim mrežama. Australijski brend I Love Mittens specijalizovao se za krupno pletene džempere. Kako kažu radi se o modelima koji će vas "zagrliti". Dizajnerka Stephanie Caulier sarađuje sa lokalnim pletiljama i na taj način, kroz svoj rad, podržava male proizvođače.

foto: Instagram / ilovemrmittens

Tekst: Jelena Karakaš

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija