Ako ste od onih koji takozvanu prelaznu sezonu, između leta i zime, provode u dubokim kožnim patikama, jer niste fan plitkih cipela, a štikle su rezervisane za posebne prilike, možda vam ponuda modela koja nam stiže ove jeseni, konačno promeni mišljenje.

Pliš kao glavni trend sezone, nije materijal koji podnosi kišu, ali tako dobro izgleda u nešto elegantnijim kombinacijama, te cipelice ili plitke plišane čizme, možete poneti u večernjim izdanjima. Činjenica je da njihov lagani odsjaj fantastično izgleda i na jesenjem suncu.

Koža je i ove jeseni neizostavana, kako ona klasična, tako i ona prevrnuta, ali i pvc. Dok od boja dominiraju one tamnije i dubljih tonova, takođe neizostavan deo trendova je metalik boja koja se popularnim nijansama pridružila prethodne jeseni. 

Kada su u pitanju modeli, ponuda je izuzetno raznolika, a varijacije na temu iz perioda 70-ih i 90-ih stižu nam u raznolikim formama. Jedan od vodećih trendova svakako su cipele sa špicastim vrhom, a prate ih one sa mnoštvom kaišića i blok štiklom, kao i visoke platforme koje nam stižu iz grunge ere, ali ove sezone ipak više u gothic stilu.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ok, shvatili smo da će od materijala u fokusu biti pliš, ali kada su u pitanju modeli, povratak nekih zaista nismo očekivali, iako smo ih automatski prigrlili!