U moru cipela koje modne kuće iz sezone u sezonu izbacuju, uvek se istakne nekoliko hit komada koji preplave ulice tokom Fashion week izdanja u septembru.

Ove će jeseni, sudeći prema trendovima koje smo zapazili na modnim pistama, to svakako biti modeli od pliša i to posebno gležnjače i Mary-Jane cipele Gianvita Rossija u boji vina i tamnozelenoj.

Zelena je veliki hit ove jeseni, pa će svoje mesto u ormarima trendseterki pronaći i kožne Gucci cipele na petu s metalnim logotipom, kao i Isabel Marant čizmice od prevrnute kože.

Još je jedan veliki trend metalik - Balenciaga čizme koje sežu preko bedra sa metalik, skoro pa glass efektom koje ćemo zasigurno gledati na ulicama modnih središta.

Ne treba zaboraviti ni slavnuu kuću Chloé koja je za ovu jesen predstavila svoj popularni model čizmica na vezanje u novoj boji, ali i nove modele cipela i čizmica s "talasastim" uglovima koje će romantičarke poput Alexe Chung obožavati.

Kada su visoke čizme u pitanju, one koje sežu do iznad kolena i nadolazeće će sezone biti vrući komad, stoga ćemo osim već spomenutih Balenciaginih, na ulicama viđati i model Stuarta Weitzmana u boji kože.

Poslednje, ali možda i najzanimljvije hit cipele koje ćemo viđati na ulicama su čizme iz linije Yeezy Kanyea Westa, koje su "presvučene" tkaninom, kao i njihova high street kopija iz Uterquea, koja tkaninu kombinuje s lakiranom kožom.

Sve pomenute hit cipele za ovu jesen pronađite u galeriji >>>>

Izvor:buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Premotavamo do nove sezone i pružamo vam priliku da zavirite u modele koje ćemo svi šetati na jesen...