Poznata australijska glumica tople letnje dane, umesto za odmor, koristi za poslovne obaveze i završavanje započetih projekata....

To smo zaključili na osnovu poslednjih pojavljivanja u medijima, kada smo je mahom viđali na ulicama Los Anđelesa. 

Margot je nakon premijere novog filma "The Legend of Tarzan" dobila brojne ponude za saradnju, a između napornih kastinga, ona je pronašla vreme za gostovanje u poznatoj Jimmy Kimmel Live televizijskoj emisiji.

Na samom ulasku u studio, fotografi su uslikali zanosnu glumcu u upečatljivom svilenkastom kombinezonu, koji nas je zbog svoje lepršavosti podsetio na aktuelni sleepwear trend, koji se pored slip haljina odnosi i na pidžame.

Nežan i lepršav, sa zabavnim dezenom, ovak kombinezon je dao dozu kul i ležernog izgleda, dok je odličan izbor aksesoara uspeo da začini celokupan outfit.

U tome su joj pomogle fantastične Gucci papuče iz Cruise 2016 kolekcije koje su zbog odlične siluete i boje, dale ovom looku malo veću dozu glama.

Naime, sam oblik nas podseća na popularne mules sandale, nadograđene efektnim ukrštenim kaiševima, block potpeticom i metalik odsjaem, te su se fantastično stopile sa stajlingom naše zlatne devojke.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija