Jedan od naših omiljenih fashion zadataka je pregled najboljih outfita i street style kombinacija koje nose poznate dame, upravo u ovom trenutku.

To nije bio previše zahtevan posao jer su ulice Los Anđelesa postale pravo jezgro modnih inspiracija...

(Statement sandale koje ćemo nositi ovog proleća)

Najpoznatije dame su ove sezone rešile da prošetaju aktuelne trendove, a među njima i najefektnije aksesoare: sandale!

Predstavljamo vam najlepše modele sandala za proleće i leto koje vam mogu poslužiti kao inspiracija!

Glumica Reese Witherspoon je uslikana u opuštenoj šetnji gradom, kada smo zapazili njene ležerne denim papuče.

Ovaj model se savršeno uklapa uz sve odevne komade, i predstavlja univerzalan aksesoar koji će vam dobro doći za dane kada želite na lak i brz način da stilizujete svoj outfit. 

Lepa manekenka Kendall Jenner uvek bira smele i zavodljive odevne komade, ali i aksesoare. A ove sandale upravo to dokazuju! Kendall je za večernji izlazak odabrala da ponese efektne sandale, sa uvijenim detaljima od kože koji sežu do kolena.

Još jedna glumica nas je oduševila svojim izborom aksesoara.

Reč je o Rosie Juntington Whiteley koja obožava da nosi najaktuelnije trendove. Braon sandale sa kockastom petom koje su ukrašene pertlicama i resama će definitivno obeležiti leto!

PageBreak

Emma Roberts je dama koja obožava udobnu i ležernu modu. To nam je dokazala svojim chic outfitom, kao i braon sandalama od antilop kože, sa nižim kockastim potpeticama. One se vezuju oko članka i osiguravaju čvrst korak. 

Američka pevačica Selena Gomez je u fokusu našeg interesovanja u poslednje vreme, jer smo od nje imali priliku da vidimo dosta zanimljivih i upečatljivih modnih kombinacija.

Osim što je ovog puta ponela zanimljiv crveni outfit koji se sastoji od duksa i pantalona na crtu, ona nam je i pokazala savršene sandale koje se sastoje od dva kaišiča. One su bele, jednostavne i veoma chic!

Odavno nismo imali priliku da vidimo glumicu Minku Kelly.

Ona je prve prolećne dane provela na ulicama L.A. kada je viđena u prijatnoj gradskoj šetnji.Minka je ponela basic komade, poput jeansa i majice, koje je savršeno iskombinovala sa belim kožnim sandalama, koje izgledaju veoma udobno ali i trendy!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija