Nakon dugog niza godina dizajniranja cipela za crveni tepih, Cesare Casadei brend je rešio da se oproba u nečem drugačijem i pokrene capsule kolekciju za venčanje. 

(10 vintage venčanica koje će vas ostaviti bez daha)

"Smatram da se na dan venčanja svaka žena oseća kao zvezda. Ona želi da bude jedinstvena i nosi stil koji na najbolji način predstavlja njen personaliti", rekao je Casadei i dodao:  

"Uvek doživim veoma emotivno iskustvo kada vidim da žena nosi moje kreacije, i upravo te emocije sam želeo da prenesem i na bridal kolekciju, nudeći svakoj dami savršen par cipela u kojima će sa samopouzdanjem da zakorači u novu fazu života. "

Kolekcija nudi veliki broj raznovrsnih modela koji će zadovoljiti svačije ukuse: blades su za fashioniste, soraya baletanke za ljubitelje boho stila i bejeweled za romantične. 

Kolekcija predstavlju kombinaciju novog modernog dizajna, klasičnih oblika i restrukturisanog stila, te će sigurno u mnoštvu modela svaka dama moći da pronađe svoj savršen par.

U našoj galeriji pogledajte najlepše cipele iz Casadei bridal kolekcije!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Klasične, elegantne i sofisticirane! Casadei je oduševio svojim dizajnom cipela za venčanje, koje su stvorene za BIG day!