Investiranje u novosezonske aksesoare je jednostavan način da skrenete pažnju na vaš outfit i ostavite utisak dame koje ume da vlada svojim stilom. 

(Novi aksesoar za proleće: Povratak crne trake među aktuelne trendove)

Bez obzira da li ste ljubitelj statement ili svedenih i minimalističkih aksesoara, mi vam predstavljamo pet najboljih, u koje vredi investirati!

#Dugačke minđuše 

Minđuše koje svojom dužinom padaju do ramena viđali smo na revijama svetskih dizajnera, od Guccija do Oscara de La Rente. Za maksimalne efekte, izaberite najduži mogući model i ako ste dovoljno hrabri, probajte da ponesete samo jednu minđušu!

Foto: Promo / Stephen Webster / Melissa Joy Manning / Jennifer Meyer

# Ručna torba sa lancima

Trendovi u aksesoarima za sezonu proleće /leto 2016. se oslanjaju na klasiku, posebno kada je reč o torbama.

Upravo damski modeli, sa dugačkim lancima u srebrnoj i zlatnoj boji poseduju tu notu vanvremenskog šika. Odaberite metalnosivu ako ste ljubitelj industrijskog looka ili zlatnu, za postizanje glamura iz sedamdesetih.

Foto: Promo / Bottega Veneta / Lanvin / Chloe

# Mokasine-papuče

Ove sezone nam stižu i trendy mokasine, koje poseduju nešto drugačiju siluetu. Naime, one su zadržale istovetni oblik, ali zbog presečne pete podsećaju na papuče. Izaberite jedan par u crnoj boji i moćićete da ih nosite bukvalno sa svim odevnim komadima. Pored toga, budite sigurni da zbog udobnosti nećete poželeti da izađete iz njih! 

Foto: Promo / Pierre Hardy / Phillip Lim / Gucci

# Ranac

Manekenke na Burberry reviji prošetale su pistom noseći jednobojne rance, dokazujući da oni nisu namenjeni isključivo za đake. Izaberite šik model u crnoj boji. 

Foto: Promo / Kara / Proeneza Schouler / Michael Kors

# Kaiš sa logom 

Sada je zvanično: logo kaiševi su ponovo trendy. Oni su odličan način da razbijete monotoniju u stajlingu i skrenete pažnju na savršen jeans. Ponesite omiljeni jeans dubokog struka i svilenu košulju. 

Foto: Promo / Gucci / Moschino 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija