Čini nam se da nema sfere interesovanja koja nije astro i horoskope iskoristila bar ze neki segment svog postojanja. Nakon što je i Marta Jovanović na ArtElle projektu kompletan perfomans posvetila horoskopu, tačnije znaku Škorpija, možemo da konstatujemo kako astrologija i horoskopski znaci nisu samo u fokusu svakodnevnice običnih ljudi već i velikih stvaralaca iz različitih polja umetnosti.

(Predmet žudnje: Tom Ford sandale iz Cruise kolekcije)

Ovoga puta i Christian Louboutin je inspirisan horoskopom odlučio da jednu kolekciju posveti astrologiji. Kolekcija je nastala u saradnji sa online shopom Moda Operandi i obuhvata 12 različitih modela obuće koje krase stilizovani zlatni znaci svih znakova zodijaka.

Naravno, svaki model krasi prepoznatljiva Christian Louboutin crvena štikla sa zlatnim ivicama, dok od modela smo za sada imali prilike da vidimo mahom modele baletanki i mules papuča koje važe za ključni model godine.

(Jedini model cipela koji vam je potreban za sezonu proleće/leto 2016) 

Kolorit je prilično sveden - dominiraju zagasite nijanse plave, crvene i naravno crna, a od materijala mat i prevnuta koža.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija