Nova godina je već daleko iza nas, a mi već smo počeli da odbacujemo stare trendove i prihvatamo nove.... 

Kako bismo na vreme saznali i predvideli koji modeli obavezno treba da se nađu na našoj must have listi, odlučili smo da se konsultujemo sa kreativnim direktorom Kelli Seidom koji radi za Bag Barrow or Steal.

(Omiljene torbe najpopularnijih blogerki na svetu)

Kelli nam je otkrila koja tri modela će zasigurno obeležiti period ispred nas.

Camera torba

Camera torbe smo videli u priličnom broju u prolećnim kolekcijama. Odlične strukture i mahom box oblika od meke kože sa reljefom ove torbe su odlične za nošenje basic stvari. Ukoliko ne volite čistu klasiku koja dolazi u vidu crvene torbe i metalnog lanca, onda možete da izberete neku u boji konjaka sa kićankama u ludim neon nijansama. 

Foto: Promo / Chanel 

Foto: Promo / Rebecca Minkoff

Bucket torba

Ovaj model je doživeo svoju renesansu zahvaljujući slavnom brendu Mansur Gavriel čije bucket torbe su obeležile prethodnu godinu. Ovaj model ima jednostavnu formu, praktičan je i može da se nosi u skoro svim situacijama i prilikama. Investicija koja vredi svaku paru!

Foto: Promo / Mother of Pearl

Foto: Promo / Jerome Dreyfuss 

Mini torba

Mini torbe će definitivno obeležiti proleće 2016. Od Chanela do Guccija, u klasičnoj crnoj ili nešto zanimljivijeg apstraktnog desena, mini torba je odličan damski aksesoar koji možete nositi uz sve. Birajte modele koje imaju miks pastelnih i jarkih nijansi. 

Foto: Promo / Chloé

Foto: Promo / Fendi

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija