Svake sezone modne kuće se takmiče na polju torbi čija će ne samo biti najprodavanija, već i najskuplja. Međutim, nijednoj do sada nije uspelo sa trona najpoželjnije i najskuplje da skine kultnu Birkinku, kojoj je i dalje "ugroženo" slavno ime nakon tužbe francuske glumice Jane Birkin koja je izrazila želju da "njena" torba više ne nosi ime po njoj.

Iako su se u svetu aksesoara pojavili i neki novi igrači poput Mansura Gavriela, Proenze Schouler, jedno je sigurno, još uvek najpoželjnije torbe prave LV, Hermes, Chanel, Prada, Fendi i Chloe.

A ove nedelje francuska prestižna kuća Louis Vuitton je predstavila svoju ekstravagantnu lepoticu. Kultni brend je odlučio tik pred božićne i novogodišnje praznike da debituje sa svojom najskupljom torbom u istoriji brenda - City Steamer torbom od krokodilske kože u boji šampanjca i vanile.

Klasična, četvrtasta forma, kratke ručke i zlatni katanac odlika su ove torbe čija cena je prilično paprena - $55,500, pa ukoliko ste odjednom postali milioneri i patite od skupocenih dizajnerskih komada, onda je ova torba idealna za vas. Nama, smrtnicima, ostaje da joj se divimo iz daleka...  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija