Ukoliko ste pomno pratili prolećne kolekcije koje su prikazane na nedavno održanom FW izdanju, i to pogovoto s fokusom na detalje, onda vam sigurno nije promaklo da je veliki broj revija obeležila tijara!

Da, tijara koja se često povezuje sa kraljevskim porodicama i koja ima status ultimate wedding detalja pa je čest detalj na bridal revijama ovoga puta se provukla kroz RTW i to smo je najviše videli na Saint Laurent, Louis Vuitton i Miu Miu reviji.

Umesto ogrlica, perjanih rajfova i pleksiglas nakita, dizajneri poput Miuccie i Nicolasa su odlučili da naredno proleće obeleže shinny tijare.   

Hedi Slimane je odlučio da svoju rokenrol grunge kolekciju učini "zvezdanom" stilizujući manekenke sa romantičnim tijarama koje su izgledao kao da su osmišljene za neku (Elie Saab) princezu, sve sa apstraktnim motivima lišća, cveća ili zvezda. 

foto: Instagram (Saint Laurent)

Za razliku od njega, na LV reviji, Nicolas je odlučio da kompletno reviji da jedan cartoon, space momenat u vidu plastičnih tijara koje su manekenke poput Fernande Ly i Estelle Chen prošetale noseći preko čela.  

foto: Instagram (Nicolas Ghesquiere)

Miu Miu modeli su ipak bili najbolje stilizovani od svih pomenutih! Njihovi cik cak kostimi od tvida su bili stilizovani tijarama koje su izgledale kao neka vrsta skalpa. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija