Kada se pojavila u prodaji, bucket torba s potpisom Mansura Gavriela izazvala je mali potres, mini revoluciju na tržištu torbi. To je uslovilo da brend dveju dizajnerki postane IT brend torbi, odnosno brend koji je stalno na našem radaru.

(U trendu: Torba sa učkurom)

E pa, najnovija kolekcija za Fall je nedavno promovisana a sada smo dobili priliku da vidimo kompletan lookbook za kolekciju koji nas je oduševio svojom minimalističnom i surealnom pričom.

Starim modelima koji su i dalje zvezde brenda društvo od sada prave Lady Bag, damska torba nalik četvrtastom rancu, dostupna u divnim pastelnim nijansama i mala damska Crossbody koju krasi dugačak kaiš.

(Najslađa kampanja sezone: Mansur Gavriel predstavio najnoviju kampanju)

Ove torbe su osmišljene za devojke koje krasi jedan ležeran look i koje će za dan u kancelariji izabrati Lady Bag, dok će za šetnju i kafenisanje se opredeliti za Crossbody u koju mogu da stave samo najpotrebnije: mobilni, maramice, ruž, kremu za ruke i novčanik.

Crossbody je takođe model koji očekujete da viđate po festivalima, koncertima na otvorenom...

(Predmet žudnje: Mansur Gavriel torbe za Opening Ceremony su fantastične)

Lookbook koji je snimljen prati sofisticirane, nežne linije torbi koje su predstavljene na modelima koje lice kriju iza buketa ruža, orhideja, poljskog cveća... delikatnih cvetnih aranžmana.