Kada je reč o obući, ovo sezona je iznedrila savršene modele sandala, patika i cipela. Naravno, letnjih. Zato smo odabrali najzanimljivije modele koji će se savršeno uklopiti uz svačiji stil ali i ličnosti. Da li ste gradska gradska ili fashion dama? Ili više uživate u alternativnijim stvarima?

(IT model obuće za leto: Ravne sandale)

Istaknite vaš posebnost kroz savršen model koji će odgovari vama i vašem stilu!

Gradska devojka

Ako želite udoban i modernan par cipela da osvežite sa cool, neobičnim detaljima poput čipke i resa, odaberite cipele na visoku štiklu! Pri biranju savršenog para usredsredite se na kombinacije boja, tekstura i desena. I bićete prava downtowngirl!

                                                                    Mango

Sportska devojka

Ako ste ljubitelj opuštenog stila i više volite dukserice nego bluze, vi ste zvanično devojka koja voli sportske stvari! To znači da treba da odaberete standarni model patika, koji možete naći u raznim bojama. Kada je u pitanju leto, birajte svetlije nijanse i vesele desene.

(6 glavnih modela cipela za leto)

                                                                   Saint Laurent

Cool devojka

Volite da budete drugačiji od drugih? Onda zaboravite na obične sandale i opredelite se za model koji će vašoj kombinaciji dati novi cool sveži izgled: flatforms su pravi izbor!

(IT model leta: 8 modela Birkenstock papuča koje su hit u svetu!)

                                                                      Matisse

Fashion devojka

Da, sve smo mi fashion girls, ali ako zaista volite (i pratite) modu, onda ne postoje bolje štikle od raskošnih sandala sa otvorenim prstima. Tanka ili kockasta štikla? Izbor je na vama!

(Trend za leto: Statement sandale)

                                                                     Vince

Grunge devojka

Nije sve u visokim štiklama, zar ne? Ima nešto u tim masivnim, tamnim čizmama na pertlanje. Mi volimo da ih vidimo u kombinaciji sa teksas suknjom. U stvari, one tako dobro izgledaju sa mnogim komadima.

                                                                Dr. Martens

Tekst priredila: Kristina Milošev