Naslovna | Moda | Aksesoari | Instagram no.1 shoes: Cipele u koje su se zaljubile sve glavne trendeseterke

Instagram no.1 shoes: Cipele u koje su se zaljubile sve glavne trendeseterke

foto: Instagram (saks)

Skrolovali smo jutros i ovaj model videli na minimum 15 profila!! Pogledajte i vi profile koje pratite i videćete ovaj model sa resama je zaludeo sve IT cure!

Kada glavne trendseterke polude za nekim odevnim komadom, bilo da je u pitanju odevni komad ili aksesoar, onda Instagram i Pinterest dožive jedan "cunami" fotki tog specifičnog modela koji je prosto toliko moćan i prelep da je teško odoleti i ne šerovati ga!

To se mahom dešava sa cipelama za kojima su dame ludeee toliko da smo u jednom trenutku razmišljali da se preimenujemo u Cipele. rs ili Kosa.rs (još jedna pasija naših čitateljki). 

Ovoga puta na tron Instagrama su zasele crvene Wild Things sandale s potpisom brenda Aquazzura. Par predivnih letnjih cipela našao se na fotografijama najpoznatijih modnih blogerki poput Blair Eadie, Julie Saranane i Rumi Neely ali i online shopova kao što je Mode Operandi.

Najpopularnija verzija je ona u vatrenocrvenoj boji koja je naravno već rasprodata. Isti model ipak moguće je kupiti u nekoj drugoj boji a cena im je 785 dolara.

@aquazzura

@blaireadie

@jamiejchung

@sincerelyjules

@modaoperandi

izvor: whowhatwear


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE