Oook, zažmurili smo na cenu, jer od nula nam se zavrtelo u glavi (ma šta je hiljadu američkih dolara, tek 900 eura!). Ali na ove sandale niko ne može da ostane imun. Već smo sebe zamislili kako šetamo nekim italijanskim gradićem obučene u kapri pantalonice, svilenkastu bluzu bez rukava dok na nogama nosimo Mayerling sandale s potpisom Christiana Louboutina.

Francuski dizajner i jedan od onih dizajnera koji zna sve cake da osmisli jednu savršenu cipelu koja će odmah nakon lansiranja postati najveći hit, opet je uspeo da nas očara i navede da se zaljubimo.   

Mayerling sandale (nazvane prema malenom austrijskom mestu koje je postalo poznato nakon zajedničkog samoubistva austrijskog princa Rudolfa i njegove ljubavnice, baronese Mary) dostupne su u nekoliko kolorističkih moćnih varijanti a akcentom na floroscentnim nijansama žute, plave, crvene i drugih primarnih boja.

Atraktivnost ovih sandala ne ogleda se ipak samo u paleti već i u stileto štikli, samom modelu kao i kombinaciji kože i prevrnute kože. Mayerling cipele su rađene u Italiji, a nama su za oko zapale one koje imaju plavo-žutu kombinaciju. Mada, ne bismo odbili bilo koju drugu. Uopšte...