Rachel Mansur i Floriana Gavriel, dizajnerski duo iza sada već planetarno poznatog i uspešnog brenda, Mansur Gavriel, nastavljaju da nas impresioniraju. Njihove minimalistične, jednostavne torbe od najkvalitetnije kože koje ceo svet želi (proglašene za najpopularniju liniju aksesoara na svetu) dobile su savršen makeover čiji je finalni rezulat prezentovovan u najnovijem studiju brenda u Sohu.   

Iako nova kolekcija obuhvata čuvene bucket torbe (u tri različite veličine), kao i cegere i rančeve koji su ih proslavili, našu pažnju su ipak najviše privukli novi modeli kojim polako postajemo opsednuti!

(Najslađa kampanja sezone: Mansur Gavriel predstavio svoju najnoviju kolekciju)

Prvi najnoviji model je torba Lady Bag koja izgleda kao najsavršenija damska torbica, u skladu sa imenom. Dostupna je u dve veličine i pregršt divnih boja pa mi sami ne znamo koju bi pre izabrali. Zelena ili pink?

(Ovo je natraženiji model torbe u 2014. godini)

Ti je i Crossbody, torbica koja izgleda kao miks bucket torbe i cegera, sa prevrnutim gornjim (takođe dostupna u dve veličine) koja ima kaiš koji se prilagođava po želi, kao i dodatni džep. Ono što posebno raduje sve zaljubljenike u njihov dizajn je nova koloristička paleta boja — šumsko zelena, narandžasto-ružičasta i boja peska — kao i novi materijali: prevrnuta koža dominira!