Naslovna | magazin | Elle Coverstar: Mila Kunis

Elle Coverstar: Mila Kunis

Foto: Bang media

Mila Kunis je sva u protivrečnostima: bivša tinejdž zvezda s kreativnim ugledom, stylish lepotica s bezobraznim smislom za humor. Znajte i ovo: ona je motivisana da uspe

Da odmah nešto raščistimo: Mila Kunis je seksi. Zapravo, Mila Kunis je toliko bespomoćno, neodoljivo seksi da su muškarci koje poznajem, obično nezainteresovani za intervjue sa zvezdama sa naslovnica ženskih magazina, veoma zainteresovani upravo za ovaj. Zato kad zaista upoznam dvadesetosmogodišnju Milenu Kunis, najpopularniju devojku u Holivudu – u svakom smislu te reči – mislim da mi se možda neće toliko dopasti.
Naravno, fizički, ona je seksi, jednostavno je tako. A opet, ona je i mnogo više od toga.
Naravno, fizički, ona je seksi, jednostavno je tako. A opet, ona je i mnogo više od toga.
Ako ostavimo izgled po strani na trenutak, još nije prosečna filmska zvezda. Ima mnogo dokaza koji to mogu da potkrepe. Iako je poznata tačno pola svog života, otkako je dobila ulogu devojke Ashtona Kutchera u vrlo popularnoj američkoj TV seriji Vesele sedamdesete u četrnaestoj godini – producentima je rekla da će uskoro napuniti osamnaest, ali je propustila da kaže koje godine – Mila nije podlegla iskušenjima koje tinejdžerska slava nosi sa sobom kao njena koleginica Lindsay Lohan.

Nastavak teksta pročitajte u septembarskom broju magazina ELLE.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE