Naslovna | magazin | Bridal dodatak

Bridal dodatak

foto: Dušan Petrović

Uz aprilski broj očekuje vas specijalan bridal dodatak sa prelepom Barbarom Tatalović na naslovnoj!

"Sve će biti u redu.“

Najponavljanija rečenica pred venčanje. Čudno je kako tako lep povod i jedan od najglamuroznijih događaja u životu ljudi donosi višemesečne apneje i tahikardije, a prođe začas. Lako je reči: „Smiri se”, ali ko da bude opušten usled tolikih izbora. Nije to svadbeni govor pa da prođe posle sedam neprijatnih minuta, već nešto što će se pamtiti ceo život. Pored sparkling cipela, nakita i haljina, najmanji je problem odlučiti se za Gospodina Pravog.

Ali, kako odabrati onaj prsten koji će se nositi i voleti do ‘till death do us part? A vatromet, da li ga treba imati? A možda i kočije!?

Ceo proces pripreme svadbe u stvari je dobra žurka koja, ako se shvati kao maskenbal, smanjuje stres sa +100 na -1. Njena kruna je proslava u prisustvu najboljeg prijatelja koji se tog trenutka pretvara u muža, mnogo drugara i dragocene bake koja vas je držala za ruku prvog dana škole. Kada se podvuče linija i odaberu najbolje fotografije famoznog dana, trapavi prvi ples jedina je stvar koja bi zaista trebalo da brine mladence. Oko osam uveče, kada se svi sjajno zabavljaju, ako se mladi postavi pitanje: „Kako si?”, jedini pravi odgovor bio bi: „Fali mi samo pero da poletim!“

Kompletan članak čeka vas u aprilskom broju koji je u prodaji od 22. marta.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE