Naslovna | magazin | Kućna žurka

Kućna žurka

Organizovati žurku u svom stanu može biti stresno i neuredno, ali je pre svega jako zabavno. Za to uopšte nisu potrebni veliki prostor, ni budžet - samo malo organizacije i planiranja.

Kada je reč o kućnoj žurki, trenutak u kome prvi gost pozvoni na vrata isti je onaj u kome domaćini sklanjaju kućne papuče ispod kreveta (najčešće nogom) i prave se da su ga/je sasvim spremni dočekali. Ljudi zatim naviru donoseći piće, cveće za koje nikada nema dovoljno vaza i koje na kraju završi i u skupim činijama, neko se uvek pojavi sa ananasom ili lično pravljenom tortom od šargarepe.

Anksioznost organizatorke da li će biti dovoljno hrane ili pića uvek je prisutna, ali se dâ zabašuriti trenutkom gde na terasi mingluje sa gostima koji puše i to zaogrnuta u nečiji tuđi kaput.

Njeno raspoloženje brzo se menja od „da li se svi dobro zabavljaju“ do „ovo je sjajan party“, dok se na kraju sve ne završi Viber porukama: „Stigli smo kući, bilo je super.“ Malo pravih saveta spasiće glavobolje svakog ko odluči da pozove ljude u svoj dom. 


KOMENTARI
Još iz kategorije magazin
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE