Naslovna | magazin | Tvorci lepše stvarnosti

Tvorci lepše stvarnosti

U paralelnom svetu posebno dizajnirane večeri uručena su prestižna priznanja Elle Style Awards.

Ako bi lepota morala da se svede na jedan glas, jedno lice i jednu suzu, to bi onda bio video koji je dočekao goste petog Elle Style Awards, događaja koji slavi visoku estetiku, individualnost, lični stil i kreativnost. Glas je pripadao legendarnoj Mariji Callas, lice genijalnoj Marini Abramović, a suza koja je lagano tekla niz njen obraz, reklo bi se, svima koji su po ulasku u Začaranu šumu, kako je te večeri bila dizajnirana Kristalna dvorana Hotela Hyatt Regency, na trenutak zastali, osvrnuli se i oslušnuli. Bila je to uvertira u veče namenjeno onima koji svet čine boljim mestom. 

Nešto ranije, crvenim tepihom na ulazu u dvoranu prošlo je više od 270 najuglednijih zvanica iz sveta umetnosti, kulture, diplomatije, mode i biznisa. Osim domaćina večeri - tima magazina Elle sa glavnom urednicom Duškom Jovanić na čelu, dočekivali su ih i najluksuzniji brendovi kompanija koje su podržale ovaj bajkoviti događaj: Absolut Time sa brendom Calvin Klein, Biologique Recherche, Generali Osiguranje Srbija, Societe Generale banka sa premium ponudom Avantage, Sun, Moon & Stars, Delta DMD sa brendovima Baileys i Johnnie Walker Black Label, Nectar, L’Oreal sa brendom Giorgio Armani, H&M i Delta Motors.

Nakon koktela dobrodošlice, pošto su se smestili za raskošno pripremljene stolove u Začaranoj šumi uz glas legendarne operske primadone i suze ikone savremene umetnosti, gostima su se obratili voditelji programa, Anđelija Vujović i Vladimir Aleksić, koji su ih pozdravili i najavili uručenje prestižnih nagrada.

Dobitnica nagrade za životno delo, Marina Abramović, prisutnima se obratila video-porukom u kojoj je na dirljiv način objasnila koliko joj u životu i stvaralaštvu znači podrška magazina Elle i zahvalila je na nagradi. 

Kompletan tekst pročitajte u decembarskom broju koji je u prodaji od 22. novembra.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE