Naslovna | magazin | Rihanna: Mnogo više od obične pop zvezde

Rihanna: Mnogo više od obične pop zvezde

Negde između objavljivanja njenog prvog hita Pon de Replay 2005. i razgovora sa francuskim predsednikom Emmanuelom Macronom 2017. o međunarodnom obrazovanju, Rihanna je postala mnogo više od obične pop zvezde..

Naravno, muzika je još najvažnija stavka u njenom životu jer je upravo objavljen njen osmi studijski album Anti, koji se nalazi na vrhu svih top lista još od trenutka kada je izašao. Čak ga je i Forbes proglasio jednim od najuspešnijih albuma svih vremena.

Ipak, Rihanna predstavlja i mnogo više od dobre muzike: ženu koja može da postane sve što poželi, ako se za to bori. Ona je neustrašiva, ne obraća pažnju na to šta drugi misle, bilo da se radi od njenim smelim modnim potezima na crvenom tepihu ili o odgovaranju ljudima na Instagramu koji ismevaju njenu telesnu težinu. Na sve to, sada je dodala i liniju kozmetičkih proizvoda. Pevačica je svoj beskompromisni stav ubacila u dugo očekivani asortiman proizvoda za šminkanje.

Fenty Beauty by Rihanna, kolekcija koja je lansirana uz veliku medijsku pompu 8. septembra u svim Sephora radnjama, sadrži 91 preparat. Kozmetika obuhvata proizvode od plavih rokerskih karmina, do sjajnih, svilenkastih preparata za kožu bez mane, a tu su i stikovi za konturisanje i hajlajtovanje u 40 različitih nijansi. „Najveći nedostatak cele ove industrije jeste to što zaista fali više nijansi pudera“, ističe Rihanna. „Meni lično veoma je važno da učinim da se niko ne oseća izostavljeno. Puder je bio prvi komad šminke koji sam ikad posedovala. Bilo je kao magija. Tad sam se, zapravo, zaljubila u šminku.“ 

Kompletan tekst o Rihanni pročitajte u oktobarskom broju koji je u prodaji od 21. novembra.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE