Naslovna | magazin | Trend dodatak

Trend dodatak

Šta nas čeka u modnoj jeseni?

Zašto stalno nosiš crno? Kad i lokalna prodavačica počne da postavlja ovo pitanje, zamisliš se da li je vreme za promene? People Who Wear Black Have the Most Colorful Minds? Čista defanziva. Danas sam čula od kolege kul misao. Pobednik je onaj ko zna koju bitku treba voditi, a koju ne. To je to. Ne pokušavam više da se pravdam. Umesto toga zahvaljujem novim trendovima koji opet u fokus stavljaju crne outfite od glave do pete.

Miksovanje različitih materijala od kože do svile u omiljenoj (ne)boji i isticanje apstraktne forme, asimetričnih sečenja i jakih ramena magična je formula predstojaće sezone. Hvala Anthonyju Vaccarellu. Od prve revije koju je prikazao 2009. godine obožavam njegov savršen balans sofisticiranog i moćnog seksi stila. Momenat vraćanja party rock looka osamdesetih kroz Saint Laurent kolekcije je za divljenje. Pogotovo oživljavanje cirkona kao neizostavnog aksesoara sezone. To potvrđuju i glittery čizme koje su od prvog pojavljivanja na pisti pariske Nedelje mode zaludele svet. Kaubojski Saint Laurent model, klasični Chanel ili Marco De Vincenzo špicaste sa mašnicom, nije bitno! Uz tamne outfite kontrast lažnih dijamanta perfektno odgovara.

Mada, nije sve tako crno. 

Koje boje, krojevi, trendovi i detalji će obeležiti jesen saznajte u TREND dodatku koji se nalazi u septembarskom broju koji je u prodaji od 22. avgusta! 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE