Naslovna | magazin | My fashion life: Nadica Pavlović

My fashion life: Nadica Pavlović

Modna štreberka nonšalantnog stila ispričala je Ani Ostojić kako je izgledalo njeno putovanje od laboratorije do modnih polica Frateli e Amici radnje, da li je luksuzna obuća promašena investicija bez tri unapred isplanirane kombinacije i zašto će kitten štikla biti bestseller naredne dve sezone!

Marilyn Monroe tvrdi da, ukoliko nosi pravi par cipela, žena može da pokori svet.

Da, pod uslovom ako se u njima oseća svojom. U stvari, ta cipela treba perfektno da pristaje osobi. Postoji obična crna salonka u kojoj žena može da izgleda savršeno, ili da ide „za njom“. Ako obuća žulja, ako je veća ili manja, ako je široka, onda ne postoji stav ni sigurnost, a ni pozitivno raspoloženje i osmeh koji može da pokori svet.  

Kako izgleda prava Beograđanka? 

Pre dve, tri godine imala bih potpuno drugačije mišljenje, ali mislim da su društvene mreže dosta uticale na to. Napokon je prošla moda preteranog zatezanja i veštačkog izraza lica. Danas dobijamo taj nonšalantno kul utisak koji je već davno zavladao svetom. Prošlog leta bilo je uobičajeno videti ful našminkane devojke na ulici, u po bela dana, na 30 stepeni, na štiklama sa silnim zlatnim detaljima. Danas kad izađem, tolika je količina lepog, dobro stilizovanog sveta da imam utisak da ne zaostajemo za svetskim metropolama poput Milana ili Pariza. 

Kompletan intervju pročitajte u avgustovskom broju koji je u prodaji od 24.jula!


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE