Naslovna | magazin | Artist talk: Mario Dedivanović

Artist talk: Mario Dedivanović

foto: Marko Sovilj

On je taj koji je bukvalno umešao svoje prste u izgled najatraktivnijih žena na planeti i koristi ih poprilično uspešno. Za rad šminkera Marija Dedivanovića potrebno je izmisliti jaču reč od superlativa!

Mario Dedivanović voli Kim Kardashian i ona voli njega. Što je i očekivano jer je čini lepšom nego što ona jeste, a to je teško moguće. Ta ljubav poprilično je zarazna jer on na društvenim mrežama (@makeupbymario, @themasterclass i @mariodedivanovic) ima 4.3 miliona pratilaca, a Master Class koji drži u početku je imao 20, a danas i preko 1.000 članova po predavanju.

Mario je počeo je da radi kao konsultant za parfeme u Sephori kada je imao samo 17 godina. Neka žena ga je pitala za savet oko izbora karmina i tada je sve počelo... Sa 24 godine bukiran je za naslovnu stranu magazina Social Life, a model je bila K.K, to je bio njihov prvi susret i po svemu sudeći fatalan.

Od tada se nisu razdvojili. Pored Kim, njegovi klijenti su Katy Perry, Jennifer Lopez, Naomie Harris, Chrissy Teigen i Chanel Iman i sve imaju taj savršeni sjajni i dobro konturisani ten.

Kompletan intervju pročitajte u avgustovskom broju koji je u prodaji od 24. jula.


Bonus video
KOMENTARI
Još iz kategorije magazin
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE