Naslovna | magazin | My fashion life: Ivana Berendika

My fashion life: Ivana Berendika

Dizajnerka nakita i supruga milijardera i jednog od osnivača Googlea Thomasa Jermoluka ispričala je Duški Jovanić kakavog je kroja nova moćna žena ...

Ovde je reč o ženi koji i u midi suknji od tvida izgleda senzualno. Nosi je s ljupkošcu gimnazijalke iz naše bolje prošlosti, ali sa stavom fashion ikone. Isto sam pomislila i kada smo se prvi put srele. Uhvatile smo se za isti par Zarinih maslinasto zelenih "cigaret" pantalona. Ona je tada bila model u Singapuru i te večeri je izgledala kao da je to njen najuzbudljiviji fashion trenutak.

Koliko je moda važna?

Moda je mnogo važnija nego što mislimo. Pogledajte samo kako su stvari tekle kroz istoriju. Coco Chanel pravi je primer za to. Ona je bila više od „pronalazača“ savršenog kostima. Srušila je granice i stvorila moćnu ženu na jedan sasvim nov način. Za mene je odevanje nešto veoma intimno. Ono je u vezi sa duhovnim rastom i menja se sa godinama. U tom procesu  čovek počinje bolje da razume sebe i ima više samopouzdanja. Takođe prestaješ da se oblačiš u skladu sa onim što drugi misle o tebi i to ti daje slobodu.

Kompletan članak pročitajte u julskom broju koji je u prodaji od 22. juna.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE