Trikovi za relaksaciju

9 trikova za relaksaciju na radnom mestu

Elle vam donosi 9 jednostavnih trikova koji mogu da vam umanje strest za manje od 5 minuta. Od čaja preko posebne tehnike disanja..., uz pomoć ovih tehnika, svaka muka je lakša.

Detoksikacija

Koliko znate o detoksikaciji

Sve što treba da znate o detoksikaciji....

Osluškivanje tišine

Tišina: Poslednji luxury trend!

Veliki broj umetnika i naučnika ima sve veću potrebu za tišinom pa često čujemo pored one "tišina je zlato" da najnoviji luksuz nije neka dizajnirana torba, već tišina.

Dekodiranje snova

Dekodiranje snova

Oni su prozori naše mašte, unutrašnjeg duha i snage i naših najskrivenijih i najtananijih želja, ali šta nam, zapravo, govore...

Nove zdrave navike

Zdrave navike koje će vam promeniti život

Ujutru ne funkcionišete bez kafe, a možda čak i cigarete? Ako je tako, možete sami sebi skratiti život, ali i smanjiti sreću i energičnost. Vreme je za nove zdrave navike!

Pametni saveti za vitkost

Saveti za mršavljenje najinteligentnije žene na svetu

Procenite da li su zaista toliko dobri…

Recept za sreću

Otkriven pravi recept za sreću?

Poznati psiholog Todd Kashdan objasnio je u šest stavki od čega se, prema njegovom viđenju, sastoji sreća. Da li i vi smatrate da je ovo pravi recept za kvalitetan život?

Istopite masne naslage

Lipoliza - topi masne naslage

Jedna od najpopularnijih metoda korekcije figure, lipoliza, injekciona je procedura, koja za razliku od ostalih deluje na duboke slojeve masnih naslaga.

Kavitacija

Koliko znate o kavitaciji

Jedan od profesionalnih kozmetičkih tretmana kojima se redukuju masne naslage je kavitacija. Saznajte više o njoj od dipl. fizioterapeuta Magdalene Korolije.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 next prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE