Dekodiranje snova

Dekodiranje snova

Oni su prozori naše mašte, unutrašnjeg duha i snage i naših najskrivenijih i najtananijih želja, ali šta nam, zapravo, govore...

Nove zdrave navike

Zdrave navike koje će vam promeniti život

Ujutru ne funkcionišete bez kafe, a možda čak i cigarete? Ako je tako, možete sami sebi skratiti život, ali i smanjiti sreću i energičnost. Vreme je za nove zdrave navike!

Pametni saveti za vitkost

Saveti za mršavljenje najinteligentnije žene na svetu

Procenite da li su zaista toliko dobri…

Recept za sreću

Otkriven pravi recept za sreću?

Poznati psiholog Todd Kashdan objasnio je u šest stavki od čega se, prema njegovom viđenju, sastoji sreća. Da li i vi smatrate da je ovo pravi recept za kvalitetan život?

Istopite masne naslage

Lipoliza - topi masne naslage

Jedna od najpopularnijih metoda korekcije figure, lipoliza, injekciona je procedura, koja za razliku od ostalih deluje na duboke slojeve masnih naslaga.

Kavitacija

Koliko znate o kavitaciji

Jedan od profesionalnih kozmetičkih tretmana kojima se redukuju masne naslage je kavitacija. Saznajte više o njoj od dipl. fizioterapeuta Magdalene Korolije.

Kako da izlečite opekotine

7 saveta kako da izlečite opekotine od sunca

Svi smo odavno naučili da pri izlaganju suncu moramo zaštititi kožu kremom za sunčanje. Međutim, i pored toga ponekad se desi da izgorimo. Pročitajte kako u tim momentima možete sebi da pomognete.

Pobedite stres!

3 efikasna načina da pobedite stres

Kada se nađete u situaciji da nivo vašeg stresa dodirne „gornju granicu“, poslužite se nekim od ovih trikova koji će vam u tim trenucima biti od velike pomoći.

Sve dobrobiti limuna

Neverovatne dobrobiti limuna

Iako svi znamo da je voće zdravo za naš organizam, često nismo ni svesni pojedinih dobrobiti koje ono ima. Pročitajte kako na vaš organizam utiče samo jedna prirodna limunada dnevno.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 next prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE