Kućna apoteka

Šta mora da sadrži vaša kućna apoteka?

Vrlo je važno da kućna apoteka bude na suvom mestu i zaštićena od svetlosti, kao i da se redovno kontroliše rok trajanja. Istraživanja pokazuju da mnogi imaju previše medikamenata u kući, a oni mogu da donesu više štete nego koristi.

Obratite pažnju

Zašto što pre u svoju ishranu treba da uvedete ovaj vitamin

Mnogi ljudi pate od nedostatka ovog vitamina, a neki od simptoma su konstantan umor, promene raspoloženja i loš imunitet.

Kako da se rešite kašlja

Glavni borci protiv kašlja

Dosadan uporan kašalj nije nerešiv problem. Samo je bitno da se naoružate sledećim namirnicama, sirupima i napicima i bye, bye kašalj!

Offline

Digitalni pakao: Kako su nas društvene mreže upropastile

Nekadašnja zavisnica od društvenih mreža otkriva zašto je lakše izlečiti se od teških droga ili alkohola nego od pametnog telefona ..

Suplement

Zašto je važno da u svoju ishranu uvedete ovaj mineral

Zovu ga anti-stres mineral, jer je posebno dobar za ljude koji pate od nesanice, a pomaže kod glavobolja, malaksalosti i migrena....

Body and mind

5 navika koje će vam produžiti život

Šta je po vama tajna dugovečnosti?

Zdrava ishrana

5 kineskih biljaka koje se bore sa zimskim prehladama

U svoju ishranu uvrstite biljke koje potiču iz tradicionalne kineske medicine, i iznenadićete se pozitivnim rezultatima.

Lečenje

Nove metode lečenja na VMA: Hlađenjem vena protiv aritmije

Uvođenjem kriotehnologije u medicinsku praksu Vojnomedicinska akademija postaje druga ustanova u zemlji sa ovim vidom lečenja.

Studije

Nova studija otkrila: Ova namirnica dokazano ubija 14 vrsta ćelija raka!

Njihova sposobnost da proizvode razne hemikalije naziva se phitoalekins i ona omogućava biljkama da se brane. Većina od njih su toksični za mikroorganizme i insekte, ali i korisni za ljudsko zdravlje, objasnio je dr Kim...

1 2 3 4 5 6 7 8 next prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE