Umesto neproverenih metoda i korišćenja lekova, najbolje je opredeli ti se za prirodne izvore minerala i vitamina, koji će vam najefikasnije pomoći u borbi sa slabim imunitetom, stresom i negativnim posledicama na organe. Zdravlje je u prirodi, te se okrenite prirodnim metodama, koje su najzdravije i najdelotvornije!

Himаlаjskа so je nаjčistijа i nаjzdrаvijа so nа svetu. Potiče iz prаistorijskog morа, nezаgаđenog ekološkog sistemа stаrog više od 250 milionа godinа. Himalajska so u svojoj savršenoj strukturi sadrži 84 esencijalnih minerala, uključujući i elemente: magnezijum, selen, kalcijum, bakar, cink, gvožđe, hrom, mangan i minerale koji su od vitalnog značaja za ljudski organizam. Reguliše količinu vode u organizmu.

Himalajska so: Balansira PH vrednost tela, reguliše krvni pritisak, uspostavlja pravilne otkucaje srca, reguliše san – to je prirodno hipnotik, poboljšava varenje i apsorpciju hrane, jača kosti i sprečava osteoporozu, deluje snažno protiv alergija i najbolji je prirodni lek za sinuse.

OVDE je odmah možete kupiti po ceni od samo 200 rsd, za 500g, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Magnezijum je mineral neophodan za mišićnu funkciju, uključujući i srčani mišić, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema.  Reguliše prenos nadražaja do mišića, utiče na smanjenje grčeva i regulaciju srčanog ritma.

Magnezan B6 se preporučuje: kod pojave grčeva i bolova u mišićima,  usled srčanih smetnji, aritmija, u stanjima stresa, depresije, razdražljivosti, kod pojave migrene, umora i slabosti, kod problema sa opstipacijom, usled pojačanog fizičkog napora, kao pomoć u otklanjanju simptoma PMS-a. Cena je 280 rsd, za 30 tableta, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Artičoke je deo mnogih egzotičnih jela, osvaja svojim ukusom, alternativna medicina koristi je kao svoje tajno oružje. U medicinske svrhe se koristi svaki deo artičoke počev od korena preko lista, pa sve do cveta.

Artičoka sadrži hemijske supstance koje mogu da: spreče mučninu i povraćanje, spreče grčeve i crevne gasove, smanje nivo holesterola, smanje sindrom iritacija debelog creva (IRB), smanje probleme sa bubrezima, smanje zadržavanje tečnosti, spreče infekcije bešike i smanje probleme sa jetrom. OVDE je odmah možete poručiti, po ceni od 750 rsd, za 50 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Žen Šen je energetska bomba za duži život. Bori se protiv fizičkih efekata stresa, poboljšava vitalnost i jača imunitet, leči impotenciju i neplodnost kod muškaraca, nosi se sa problemima žena u menopauzi. Zovu ga „koren života“ – i to sa punim pravom. Hiljadama godina vara starenje organizma, uspešno se bori sa stresom i vraća vitalnost. OVDE odmah možete poručiti po ceni od 750 rsd za 50 kapsula, ili pozovite broj telefona 011/4420-5022 radnim danima. 

Spirulina je najpotpunija i najmoćnija hrana na svetu. Ona je bogat izvor hranljivih sastojaka sa koncentracijama većim od bilo koje hrane, povrća, voća, semenja ili biljaka i ima brojne koristi za ljudski organizam.

Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. Spirulina ima široku primenu i deluje na različite načine na čovekov organizam i njegovo zdravlje: Jača imuni sistem, povećava izdržljivost i otpornost organizma, prečišćava organizam i uništava slobodne radikale, pomaže kod regulisanja telesne težine, poboljšava rad srca, reguliše holesterol i krvni pritisak, poboljšava varenje hrane i rad sistema za varenje i obnavlja crevnu floru, povećava mentalnu energiju i poboljšava rad mozga, podmlađuje organizam i usporava starenje, koristi se kod menstrualnih problema, problema sa žuči, jetrom, opstipacijom, artritisom… Cena za 300 tableta je 999 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE