Najlepša ostrva...

Po izboru TripAdvisora: Najlepša ostrva na svetu u 2016.

Svake godine na web stranicama TripAdvisor potencijalni putnici mogu da se upoznaju sa onim ostrvima koja su za tu godinu proglašena najlepšim na svetu.

Travels

Nećete zažaliti: Upoznajte najneobičnija mesta na svetu

Egzozitčna putovanja su oduvek bila na listi TOP destinacija, zbog čega smo odlučili da vam predstavimo najuzbudljive lokacije, koje će vas zadiviiti i ostaviti bez daha.

Svet putovanja

Prava doza hedonizma: Hotel koji vam otkriva svu lepotu Istre i Mediterana

Iskoristite fantastične posebne ponude i uživajte u gurmanskim iznenađenjima i prolećnom šarmu istarskog Kempinski Hotela Adriatic, golf i spa resorta s pet zvezdica smeštenog kraj mora u blizini Umaga.

Fashion Travel

Fashion Travel 2016: Najbolje destinacije za ovu godinu po izboru modnih stručnjaka

Luksuzne modne kuće poznate su po predviđanju novih trendova i stilova za novu sezonu, ali njihova moć predviđanja nije ograničena samo na odevne predmete i modne detalje.

Art Travel

Francuska iz novog ugla: Zavirite u fantastična arhitektonska remek-dela

Putovanje kroz centalnu Francusku može biti pravo životno iskustvo u kome ćete otkriti neverovatne stvari, ali i razumeti divne i značajne periode u istoriji umetnosti.

Svet putovanja

Poklonite sebi savršeno uskršnje putovanje: Prolećni wellness i gourmet hedonizam koji će vas preporoditi

Iskoristite fantastične posebne ponude i uživajte u gurmanskim iznenađenjima i prolećnom šarmu istarskog Kempinski Hotela Adriatic, golf i spa resorta s pet zvezdica smeštenog kraj mora u blizini Umaga.

Novo hit mesto

La Guerite: Mali raj u koji smo se zaljubili!

Ukoliko vas put navede ka ostrvskoj lepotici - St. Bartu, obavezno svratite do bara La Guerite čiju Instagram stranicu uređuje sprska blogerka s američkom adresom, Mija Knežević!

Evropski gradovi

Ulična borba: Barselona vs Madrid

Dva omiljena španska grada, jedna večita borba... Šarmantni Madrid ili zavodljiva Barselona? Vama prepuštamo izbor

Travels

5 impozantnih japanskih gradova koji će vas zadiviti

Japan krije gradiće i sela koja su se ušuškala među visokim planinskim masivima, toplim izvorima reka zbog čega predstavlja pravu neistraženu teritoriju, koju jedva čekamo da otkrijemo...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 97 - 108

NAJČITANJE