Go glamping!

Glamping: Novi koncept putovanja koji osvaja svet!

Krenite u novu avanturu, isprobajte glamping, kampovanje po meri razmaženih putnika, a usput obiđite zanimljive muzičke festivale, neka ovo leto bude najbolje do sada!

Travel

Samo za zaljubljene: 8 destinacija za čaroban medeni mesec

Novopečeni bračni parovi vole destinacije koje ne vrve od turista. Evo liste 8 takvih mesta koja će vam sigurno oduzeti dah

Travels

Skrivena, nestvarna i magična: 12 manje poznatih destinacija u Italiji koje će vas zadiviti!

Pitajte bilo kog Italijana u kojoj svetskoj zemlji bi voleo da živi i odgovor će uglavnom biti sledeći: baš ovde gde jesam u Italiji. Mi ih u potpunosti razumemo.

Ruski gradovi

Sankt Peterburg: 6 veličanstvenih palata koje morate posetiti u ovom prelepom ruskom gradu

Ako sanjate o pozlaćenim plafonima, kristalnim lusterima, mermernim podovima i velikom dvostrukom stepeništu, onda je vreme da posetite Sankr Peterburg, drugi po veličini grad u Rusiji koji krije mala arhitektonska blaga koja će vas očarati!

City escape

24h u Atini: Kako da maksimalno iskoristite jedan dan u grčkoj prestonici

Ako vaša letnja grčka avantura podrazumeva i posetu glavnom gradu, za početak sa plana precrtajte turističkog vodiča, mi vas vodimo u avanturistički obilazak ovog nekada moćnog grada države u kome se na jedinstven način prepliću istorija i moderan način života.

Gradovi sveta

30 veličanstvenih fotografija starog Njujorka

Teško je zamisliti, ali grad koji ne spava, kako ga je s pravom nazvao Frank Sinatra i pre skoro stotinu godina blještao je u punom sjaju, a gužva na Brodveju i Tajm Skveru bila je uobičajena. Menheth se dičio svojim modernim višespratnicama, a Central park raskošnom prirodom. Njujork je postao ideal američkog sna još 1900. godine.

Travels

Za istinske hedoniste: 10 najbajkovitijih plaža na svetu

One su stvorene za ZEN, odmor, rehabilitaciju i restart nakon svih napornih dana u godini... Dakle, zavirite u egzotične plaže koje opijaju svojom neprocenjivom lepotom i predstavljaju pravi komad raja...

Vreme je za odmor...

Slane misli: Kako da se isključite i pripremite za najlepše letnje dane

Hajde 3... 2... 1... Isključujemo se sa talasa visokog stresa i lagano se prepuštamo izmaglici letnje dokolice. Jelena Karakaš savetuje vam kako da se inspirišete i najbolje pripremite za lenje dane!

Travel

10 mesta koje morate da posetite u Rusiji

Neobična arhitektura sa prepoznatljivim šarenim kupolama, brojni istorijski ostaci koji svedoče o bogatoj istoriji ove zemlje, glečerske planine kao i doline najfascinantnijig gejzira su samo deo najvećih atrakcija koje u svojoj ponudi ima Rusija...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 97 - 108

NAJČITANJE