Putovanje

Vreme je za bekstvo: 10 evropskih gradova koje treba posetiti tokom leta

Evropa: svačiji omiljeni kontinent u žurbi letnje sezone, jer plaže, sunčanje, kokteli, ljudi... Leto u Evropi donosi mnogo toga, ali jedna stvar je sigurna - užurbano je. Ako želite da izbegnete gužvu zaputite se prema jednom od ovih 10 gradova koje valja posetiti u leto.

Travel

Zašto Island treba da bude vaša sledeća destinacija

Ovu ostrvsku zemlju obožavao je Šekspir zbog svoje divlje prirode, a danas se upravo zbog toga smatra idealnom destinacijom koja turistima pruža nezaboravno životno iskustvo.

Travel

Zaboravite na Berlin, Minhen je nova IT destinacija: Kako da provedete savršen vikend u bavarskoj lepotici

Ova bavarska lepotica predstavlja pravi grad otkrovenja u svetu turizma, te u poslednje vreme privlači sve veći broj posetilaca iz celog sveta!

Letovanje

Via Espana: Zašto je Majorka idealna destinacija za leto?

Pored Ibice ovo špansko ostrvo najpoznatije je po dobrom i raznovrsnom noćnom provodu, sa tom razlikom što su cene pristupačnije, kulturna baština je daleko značajnija, a priroda veličanstvenija.

Travel

24h u Večnom gradu: Kako da maksimalno iskoristite jedan dan u Rimu

Ako vas navede put ka Italiji i velikom Rimu, obavezno iskoristite maksimalni potencijal grada za razgledanje, uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, kao i poznatoj La dolce vita atmosferi, koja se oseća u samom vazduhu!

Once in a lifetime travel

Ostrvo oblaka: Čarobne lepote jedinstvene i divlje Škotske

Magično je definitvno najbolji pridev kojim se može opisati zemlja sa čak šest gradova pod UNESCO zaštitom, a gradovi nikako nisu samo ono što treba da vidite.

Travel

Neočekivane destinacije: Pet zemalja koje bi trebalo da posetite

Pravo je vreme za jedno netipično putovanje koje će vam otvoriti novu percepciju i pobudiiti želju za istaživanjem i avanturom!

Travel

Lepota i dekadencija: Najbolji vodič za obilazak Sicilije

Želite da doživite zanimljivu avanturu koja se sastoji od upoznavanja italijanske kulture, arhitekture, retkih lepota kojima je bogato ovo čuveno ostrvo? Krenite u obilazak sa nama!

Umetničke prestonice

(Nove) umetničke prestonice sveta

Umetnici iz velikih gradova masovno gravitiraju prema neočekivanim mestima gde pronalaze inspiraciju, pratite ih!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 85 - 96

NAJČITANJE