O gradovima

Šestu godinu za redom: Ovo je najugodniji grad za život na svetu

Po kvalitetu života australijski grad Melburn je šestu godinu zaredom proglašen za najugodniji grad za život u svetu, dok je na drugom mestu Beč, pokazuje tradicionalna analiza koju je sačinio “Economist Intelligence Unit” (EIU) iz Londona.

Food and travel

Raj za nepce i dušu: 10 ostrva sa najukusnijom hranom

Neke od najlepših svetskih plaža nude mnogo više od biserno belog peska i kristalno bistrog mora, na ovim destinacijama razgalićete sva čula!

Neobična mesta

Magija najmanjeg ostrva na svetu: Bajka zvana Mont Sent Mišel

Ovo arhitektonsko čudo zapada, kako ga još nazivaju, godišnje poseti preko tri miliona turista i treća je najposećenija destinacija u Francuskoj, a spada i u deset najlepših mesta na svetu...

Svetski gradovi

Veličanstven, božanstven grad: 10 najvećih turističkih atrakcija u Riu de Žanieru

Sa njegovim peščanim plažama, egzotičnim ostrvima rasutim po okeanu koje okružuje grad i živopisnom lukom, nije uopšte čudno što se jedan od najvećih gradova u Južnoj Americi opisuje kao “cidade maravilhosa” ili veličanstven grad.

Go glamping!

Glamping: Novi koncept putovanja koji osvaja svet!

Krenite u novu avanturu, isprobajte glamping, kampovanje po meri razmaženih putnika, a usput obiđite zanimljive muzičke festivale, neka ovo leto bude najbolje do sada!

Travel

Samo za zaljubljene: 8 destinacija za čaroban medeni mesec

Novopečeni bračni parovi vole destinacije koje ne vrve od turista. Evo liste 8 takvih mesta koja će vam sigurno oduzeti dah

Travels

Skrivena, nestvarna i magična: 12 manje poznatih destinacija u Italiji koje će vas zadiviti!

Pitajte bilo kog Italijana u kojoj svetskoj zemlji bi voleo da živi i odgovor će uglavnom biti sledeći: baš ovde gde jesam u Italiji. Mi ih u potpunosti razumemo.

Ruski gradovi

Sankt Peterburg: 6 veličanstvenih palata koje morate posetiti u ovom prelepom ruskom gradu

Ako sanjate o pozlaćenim plafonima, kristalnim lusterima, mermernim podovima i velikom dvostrukom stepeništu, onda je vreme da posetite Sankr Peterburg, drugi po veličini grad u Rusiji koji krije mala arhitektonska blaga koja će vas očarati!

City escape

24h u Atini: Kako da maksimalno iskoristite jedan dan u grčkoj prestonici

Ako vaša letnja grčka avantura podrazumeva i posetu glavnom gradu, za početak sa plana precrtajte turističkog vodiča, mi vas vodimo u avanturistički obilazak ovog nekada moćnog grada države u kome se na jedinstven način prepliću istorija i moderan način života.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 85 - 96

NAJČITANJE