City guide

Antverpen: Vodič kroz belgijsku Ženevu koja će vam dati osećaj moći i slobode

Definica uživanja biće vam potpuno jasna kada vas put navede u Antverpen. Bilo da želite da se opustite uz toplu čokoladu, isprobate piva različitih boja i jačina ili dijamante raznolikih veličina, ovaj grad će vam dati osećaj moći i slobode...

Travels

10 najšarmantnijih evropskih gradova

Pravo je vreme da pronađete svoju omiljenu destinaciju koja će buditi u vama energiju, evocirati uspomene ili inspirisati...a ovi šarmantni gradovi su upravo stvoreni za to!

City guide: Sarajevo

Vodič kroz Sarajevo: Kako da na najbolji mogući način doživite ovaj prelepi grad

Sarajevo je fascinantan, magičan grad u koji ćete se zaljubiti pri prvom susretu.

Food and travel

Ova bivša jugoslovenska država postaje top destinacija za gurmane

Ajvar, pinđur, ovčji sir, pun ukus najrazličitijeg organskog povrća i ovča, ali i jagnjetine na žaru uz pečenu papriku, sva ova jela su nam poznata, a postaju omiljena i na svetskom turističkom meniju.

Travels

Samo mitovi ili više od toga: 12 najstrašnijih mesta na svetu

Možda najjezivija činjenica od onih navedenih u tekstu, jeste ta što se većina ovih zastrašujućih mesta nalazi u Evropi. Jedno u koje ni za živu glavu ne bismo otišli je u gradu koji većina smatra najlepšim i najromantičnijim na svetu, pogađate, u Parizu. Dok se čak tri sa ove liste nalaze u obližnjoj Češkoj.

Travels

8 najlepših destinacija za zaljubljenike u vino

Svet vina sastoji se od toliko bogatih vinograda i izvanrednih vinarija da ćete ih teško sve obići. Ali evo nekih mesta koje ne smete propustiti.

Putovanja

Najbolji svetski gradovi kulture i umetnosti

Nema ništa inspirativnije od grada sa dubokom istorijom i bogatom kulturom koju tek treba do detalja istražiti i otkriti. Ako ste i vi pasionirani zaljubljenici u umetnost, sigurni smo da ćete se oduševiti sledećim gradovima....

Evropske prestonice

Kako da provedete savršen vikend u Dablinu

Dablin je pun atrakcija, a mahom ih čine besplatne opcije koje će dati posetiocima još bolju dozu istorije i kulture grada. Uz besplatan ulaz na svim nacionalnim muzejima, pa čak i slobodnog obilaska kuće predsednima, imate priliku da obiđete i istražite Dablin, pre nego što uopšte posegnete za novčanikom.

Travel

Najbolje destinacije za žene koje vole da putuju SAME

Lepota samostalnog putovanja ogleda se u prepuštanju i uživanju u svemu onome što je vama važno, zanimljivo i bitno da vidite i doživite. Samo vama i nikome drugom. Sloboda, sloboda, sloboda sa velikim S!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE