Travels

Za istinske hedoniste: 10 najbajkovitijih plaža na svetu

One su stvorene za ZEN, odmor, rehabilitaciju i restart nakon svih napornih dana u godini... Dakle, zavirite u egzotične plaže koje opijaju svojom neprocenjivom lepotom i predstavljaju pravi komad raja...

Vreme je za odmor...

Slane misli: Kako da se isključite i pripremite za najlepše letnje dane

Hajde 3... 2... 1... Isključujemo se sa talasa visokog stresa i lagano se prepuštamo izmaglici letnje dokolice. Jelena Karakaš savetuje vam kako da se inspirišete i najbolje pripremite za lenje dane!

Travel

10 mesta koje morate da posetite u Rusiji

Neobična arhitektura sa prepoznatljivim šarenim kupolama, brojni istorijski ostaci koji svedoče o bogatoj istoriji ove zemlje, glečerske planine kao i doline najfascinantnijig gejzira su samo deo najvećih atrakcija koje u svojoj ponudi ima Rusija...

Travel

ZALJUBLJENI: Prelep italijanski gradić za koji nikada niste čuli

Prelepa Italija u sebi krije jedinstvene gradove koji predstavljaju prava mala remek-dela prirode. Prirodno iskelesan i smešten u stene, ovaj grad nas opčinjava svojim robusnim izgledom, ali i toploj gradskoj atmosferi koja vlada u samom srcu grada.

Egzotičan raj

Mistična, fantastična, privlačna: 3 najlepša hotela u Indiji

Indiju je nemoguće opisati u nekoliko reči, ako se opredelite za istraživanje ove zemlje, zagarantovani su vam neverovatni doživljaji!

Letovanje

U 5 koraka do savršenog godišnjeg odmora

Ukoliko još uvek niste odlučili kuda i sa kim na more, ELLE vam priskače u pomoć. U nastavku vam donosimo nekoliko koraka kojima ćete planiranje svog odmora pretvoriti u zabavu!

Svet putovanja

7 putovanja koja će vam promeniti život

Ovo nije uobičajena lista najlepših gradova, niti probranih ostrva, ovu su mesta koja su raj za sebe, a vi ćete ih pamtiti zauvek i uvek im se vraćati!

Putovanje

Sen Trope: Omiljeno mesto poznatih za odmor!

Ovo je mesto na koje se dolazi da biste videli i bili viđeni, najpoznatije je odmaralište u Evropi, a za njegovu današnju popularnost zaslužna je Brigitte Bardot i film "I bog stvori ženu".

Travel

10 fascinantnih putovanja koje morate da iskusite u životu

Predstavljamo vam vodič putovanja koji će vas odvesti na najlepše destinacije, preko celog sveta... Ovo su mesta koja morate da posetite za života!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE