Aplikacije za putovanja

Online lista za pakovanje: 6 aplikacija koje će vam olakšati planiranje puta

Downloadujte ove aplikacije pre nego što pođete na put....

Travel

12 najšarenijih ulica na svetu

Ove simpatične ulice deluju gotovo nestvarno, i iako deluju veoma egzotično, većina njih se nalazi u Evropi. Predstavljamo vam najšarenije ulice, sa odličnim street art scenom koja je i doprinela da ovi gradići izgledaju ovako zabavno i atraktivno!

Royal holiday homes

12 prelepih destinacija na kojima kraljevske porodice provode odmor

Od brdovite Škotske i zamkova, preko skrovitih imanja u planinskim nizijama, pa sve do Grčke i italijanske primorske obale, u ovim fantastičnim i ne tako nedostižnim loakcijama pronaći ćete inspiraciju i za neko svoje, nesvakidašnje putovanje.

Travels

Vroclav: Mesto gde se spaja umetnost, arhitektura i kultura

Proglašen za prestonicu umetnosti, Vroclav nudi impozantan dodir istorije, sukob stare i nove arhitekture, kao i savršenu urbanu sredinu koja sve više privlači mlade...

Travels

Raj na zemlji: Magičan holandski gradić koji umesto puteva ima romantične kanale

U Giethoornu ne postoje dosadni sivi putevi, već se život odigrava na najromantičnijim vodenim kanalima, okruženim zelenim pašnjacima i egzotičnim cvećem. Zavirite u najbajkovitije mesto na svetu....

Road trip

Autoputem kroz Ameriku: 8 najlepših mesta koja se trebaju posetiti u jesen

Jesen u Njujorku? Oh, da. Toliko filmova koji počinju sa scenom veličanstvenih zlatnih krošnji u Central parku, ali nije samo čuveni Njujork prelep tokom ovog godišnjeg doba, tu je još nekolicina gradova koji i te kako mogu da mu pariraju.

Nestvarni hoteli

10 nestvarnih hotela koje biste trebali posetiti barem jednom u životu

Pogled koji oduzima dah? Da. Egzotika? Da. Potpuni komfor? Da. Iskustvo koje ćeta pamtiti zauvek? O, da! Predstavljamo vam listu od deset najneverovatnijih hotela od kojih je većina napravljena u poslednjih deset godina, a važe za najlepše na svetu.

Beach towns

10 gradova sa prelepim plažama koje su najlepše tokom jeseni

Ako ovog leta niste priuštili sebi odmor iz snova, uz leškarenje na peščanim plažama i uživanje u plavetnilu mora, ne brinite. Elle vam predstavlja 10 gradova koji poseduju prelepe plaže koje su isto tako lepe u jesen...

City escape

10 stvari koje morate videti (i doživeti) u Edinburgu

Škotska se može pohvalii svojim nestvarnim pejzažima prepunim veličanstvenih zamkova, rečicama, brdima i nizijama poput onih u ilustrovanim bajkama za decu, ali i svojim glavnim gradom koji neobičnim, upečatljviim znamenitostima sve više privlači mlade i moderne turiste, parirajući ostalim evropskim metropolama.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE