Putovanje

Sen Trope: Omiljeno mesto poznatih za odmor!

Ovo je mesto na koje se dolazi da biste videli i bili viđeni, najpoznatije je odmaralište u Evropi, a za njegovu današnju popularnost zaslužna je Brigitte Bardot i film "I bog stvori ženu".

Travel

10 fascinantnih putovanja koje morate da iskusite u životu

Predstavljamo vam vodič putovanja koji će vas odvesti na najlepše destinacije, preko celog sveta... Ovo su mesta koja morate da posetite za života!

Letnji festivali

Izdanje 2016: Najbolji muzički festivali Evrope

Spisak fantastičnih muzičkih fešti koji se leti odvijaju diljem Starog kontinenta se širi, a ponuda postaje veća i bolja. Zato nije bilo ni malo lako izdvojiti one najbolje koji vam donose zagarantovan provod i nezaboroavno iskustvo. Predstavljamo vam sedam veličanstvenih i njihov line up za 2016.

Travel

Najbolji vodič kroz Berlin: Otkrivamo vam najlepše i najzanimljivije lokacije nemačke lepotice!

Specifična underground kultura, brojne monumentalne vrednosti, kao i bogati kulturni i istorijski sadržaj čini prestonicu Nemačke idealnim gradom koji svakom posetiocu pruža bezbroj mogućnosti.

Travels

Raj na zemlji: Top 10 najlepših evropskih ostrva

Ako ste od onih koji planiraju letovanje tek kada sunce široko rasprostre svoje zrake, onda vam možda možemo pomoći u izboru idealne letnje destinacije za odmor, jer se neka od ovih ostrvskih blaga nalaze praktično u našem komšiluku.

Putovanje

Vreme je za bekstvo: 10 evropskih gradova koje treba posetiti tokom leta

Evropa: svačiji omiljeni kontinent u žurbi letnje sezone, jer plaže, sunčanje, kokteli, ljudi... Leto u Evropi donosi mnogo toga, ali jedna stvar je sigurna - užurbano je. Ako želite da izbegnete gužvu zaputite se prema jednom od ovih 10 gradova koje valja posetiti u leto.

Travel

Zašto Island treba da bude vaša sledeća destinacija

Ovu ostrvsku zemlju obožavao je Šekspir zbog svoje divlje prirode, a danas se upravo zbog toga smatra idealnom destinacijom koja turistima pruža nezaboravno životno iskustvo.

Travel

Zaboravite na Berlin, Minhen je nova IT destinacija: Kako da provedete savršen vikend u bavarskoj lepotici

Ova bavarska lepotica predstavlja pravi grad otkrovenja u svetu turizma, te u poslednje vreme privlači sve veći broj posetilaca iz celog sveta!

Letovanje

Via Espana: Zašto je Majorka idealna destinacija za leto?

Pored Ibice ovo špansko ostrvo najpoznatije je po dobrom i raznovrsnom noćnom provodu, sa tom razlikom što su cene pristupačnije, kulturna baština je daleko značajnija, a priroda veličanstvenija.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE