Putovanje i zdravlje

4 stvari koje morate da uradite pre odlaska na godišnji odmor

Pripreme za odmor testiraju naše organizacione sposobnosti i strpljenje. Da do toga ne bi došlo i da bismo smanjilii nivo stresa na minimum, predlažemo da pročitate sledeće redove...

Putovanja

Pesak, sunce, more: 6 filmova koji će vas teleportovati na plažu!

I dok čekamo leto, more, plažu i godišnji odmor, možemo da se bar na tren teleportujemo na Havaje, meksičke plaže ili Jamajku. Zato, pripremite se - polećemo!

Trip to Naples

48 sati u Napulju: Kako da maksimalno iskoristite dva dana u gradu koji živi dok Vezuv spava

Web urednica ELLE magazina imala je priliku da početkom maja poseti jedan od najzanimljivijih gradova Italije - Napulj, mesto u kome je napravljena prva pica i koji za većinu Italijana predstavlja nešto sasvim drugačije od ostatka "čizme" .

Hidden coast

10 najlepših skrivenih plaža o kojima svi sanjamo

Plavetnilo mora i neba, kilometri peska, sunce, on i prijatelji. To je ono što nam treba, možda i čaša hladnog belog vina u vis i to je to...

Travels

Najlepša ostrva Italije koja jednostavo morate posetiti

Jedna od najposećenijih turističkih destinacija na svetu poznata je po svojim velelepnim i istorijski važnim gradovima, dok je njena morska obala donekle zapostavljena, naravno potpuno nepravdeno.

Odmor

Najpopularnije destinacije za odmor u ovom trenutku!

Na vama je da odlučite kakav odmor želite- onaj koji opušta ili ćete ipak staviti prioritet na ludi provod. Možda vam ova lista pomogne u tom izboru...

Travels

Alternativa klasičnim putovanjima: Riga iz ugla srpske travel blogerke

Sa našom blog gošćom Majom Nikolić, putujemo u najveći baltički grad, prepoznat i od strane UNESCO-a, koji je njegovo središte smestio na listu svetske baštine. Ovo mesto, čija se lepota ogleda u mešavini istočne i zapadne kulture, još uvek je nedovoljno poznato našim turistima. Vreme je da se to promeni.

Trip to Paris

Vodič kroz Pariz prema preporuci poznate modne dizajnerke

Kada jedna Amerikanka inspiraciju za naziv sopstvenog brenda pronađe u prestonici Francuske, onda znate da je u pitanju ozbiljno i istinsko poznavanje Grada svetlosti iz jednog potpuno novog i fantastičnog ugla.

Zagreb Summer Tour 2017

Kako da provedete fantastično leto u Zagrebu

Ukoliko niste fan mora, a ne želite daleko da putujete - Zagreb je idealna opcija za letnji odmor. U to, nema sumnje!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 73 - 84

NAJČITANJE