Letnji odmor

Alternativa viđenim i očekivanim: 10 neočekivano dobrih letnjih destinacija

Volite avanture i neobične predele? Ako je vaš odgovor DA, počnite sa pakovanje "backpakera", jer ovog puta vodimo vas na neočekivana mesta koja su najlepša tokom leta.

Travel, travel

Netaknuta lepota: 10 zemalja koje imaju najočuvaniju i najlepšu prirodu na svetu

Postoje predeli koji jednostavno oduzimaju dah! Podsećaju na mesta iz bajke i želimo da ih posetimo. Odmah!

Putovanje

Vodič kroz špansku mediteransku obalu: 3 top destinacije koje garantuju odmor i lud provod!

Kad neko spomene u istoj rečenici more i Španiju, već pozorno slušamo. Osećamo miris soli u vazduhu, peckanje sunca i momentalnu želju da posetimo Majorku, Ibicu i Kadakes ili sva tri mesta odmah i odjednom.

Putovanje i zdravlje

4 stvari koje morate da uradite pre odlaska na godišnji odmor

Pripreme za odmor testiraju naše organizacione sposobnosti i strpljenje. Da do toga ne bi došlo i da bismo smanjilii nivo stresa na minimum, predlažemo da pročitate sledeće redove...

Putovanja

Pesak, sunce, more: 6 filmova koji će vas teleportovati na plažu!

I dok čekamo leto, more, plažu i godišnji odmor, možemo da se bar na tren teleportujemo na Havaje, meksičke plaže ili Jamajku. Zato, pripremite se - polećemo!

Trip to Naples

48 sati u Napulju: Kako da maksimalno iskoristite dva dana u gradu koji živi dok Vezuv spava

Web urednica ELLE magazina imala je priliku da početkom maja poseti jedan od najzanimljivijih gradova Italije - Napulj, mesto u kome je napravljena prva pica i koji za većinu Italijana predstavlja nešto sasvim drugačije od ostatka "čizme" .

Hidden coast

10 najlepših skrivenih plaža o kojima svi sanjamo

Plavetnilo mora i neba, kilometri peska, sunce, on i prijatelji. To je ono što nam treba, možda i čaša hladnog belog vina u vis i to je to...

Travels

Najlepša ostrva Italije koja jednostavo morate posetiti

Jedna od najposećenijih turističkih destinacija na svetu poznata je po svojim velelepnim i istorijski važnim gradovima, dok je njena morska obala donekle zapostavljena, naravno potpuno nepravdeno.

Odmor

Najpopularnije destinacije za odmor u ovom trenutku!

Na vama je da odlučite kakav odmor želite- onaj koji opušta ili ćete ipak staviti prioritet na ludi provod. Možda vam ova lista pomogne u tom izboru...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48

NAJČITANJE