Tura za praznike

Glavni grad Hrvatske sa sjajnom zimskom pričom: Zagreb je pravo mesto za advent!

Jedna od najbolje čuvanih tajni o Hrvatskoj bila je da njen glavni grad Zagreb ima jednu od najboljih scena adventa u Evropi.

City brake

Najbolja mesta u Rimu prema lokalcima

Kada ste u Rimu, radite što i Rimljani. Ovo nije poznata poslovica, ali je svakako jedan od boljih inasjedrskih saveta za pasionirane turiste.

Architecture and design

Magija na zemlji: Za najveći bazen na svetu potreban vam je čamac da ga pređete

Tu su olimpiski bazeni, ali je i tu San Alfonso del Mar u Čileu koji u sebi sadrži neverovatnih 250 miliona litara morske vode, a izgleda poput predivne plave lagune i sve to nadomak samog mora i plaže.

Neotkriveni gradići

Gdanjsk: Baltička lepotica koja neodoljivo podseća na Amsterdam i Kopenhagen

Glavni grad vojvodstva Pomeranija i najveća poljska luka, Gdanjsk se nalazi na mestu nekadašnje granice između Germana i Zapadnih Slovena tako da i se danas oseća jak nemački uticaj.

Travels

Arhitektura i priroda: 4 najlepša rimska vrta veličanstvenih palata koja će vas ostaviti bez daha

Moguće je, ova čuvena evropska metropola koja se diči lepotom u čitavom svetu, te važnim i veličanstvenim građevinama, poseduje još neka zapanjujuće lepa gradska blaga, koja turistima uglavnom promiču. Ako ste gladni lepote kao mi, vi ih ni po koju cenu nemojte zaobići.

Street art

Magija na ulicama: Tokom kišnih dana, ovaj grad postaje šaren i živopisan

Zahvaljujući street artu, svako od nas bi poželeo da prošeta ulicama ovog grada tokom kiše. Čak i one najjače!

Travels

Lonely Planet presudio: Top 10 destinacija za 2017!

I ove godine, kao i u nekoliko proteklih, jedan od najpopularnijih sajtova posvećenih putovanjima, izdvojio je zemlje koje bi iz nekoliko razloga trebale da se nađu na vašoj listi želja, ukolio ste pasionirani turisti poput nas.

Travel

Jedinstven hotel i spa sakriven u živopisnom francuskom krajoliku

Već više od 40 godina hotel, restoran i spa Les Prés d’Eugénie jedno je od najekskluzivnijih mesta u Francuskoj i omiljeno odredište francuskog jet seta.

Travels

18 fotografija koje dokazuju da je Berlin najlepši u jesen

Poznat kao velika, hladna i urbana metropola, Berlin tokom jeseni se pretvara u romantičan grad, ispunjen najtoplim tonovima zelene, bordo i braon boje, te smatramo da ga mu ovo ruho najbolje stoji. Zavirite u najlepše ulice i čoškove grada...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 25 - 36

NAJČITANJE