Beg u prirodu

8 neverovatnih mesta zbog kojih ćete se ove jeseni zaljubiti u svoju zemlju

Jesen je savršen period da se otisnete u netaknutu, veličanstvenu prirodu Srbije koja krije nekoliko predivnih dragulja...

Svet putovanja

Vodič za zen putovanje: 5 destinacija prema afinitetima

City Break? Tu. Dve nedelje na suncu? Urađeno. Onaj osećaj da to jednostavno nije dovoljno - da nešto radite pogrešno - da ne možete da se opustite do kraja? O da, sve nabrojano! Otkrijte kako da putujete pametno

Travels

Biser Italije: 14 fotografija koji će vas podstaći da posetite veličanstveno jezero Komo

Jezero Komo koje se prostire na površini od 146 kvadratnih metara i svojim neobičnim oblikom obrazuje slovo Y, predstavlja pravi dragulj severne Italije.

City escape

Bordo: Evo zašto je vinska lepotica Francuske vaše sledeće City Break putovanje!

Ah, koliko je toga što ova zemlja ima da ponudi, preko Pariza, Provanse, brojnih bajkovitih sela koje okružuju živopisni predeli i naravno neizostavni vinogradi, pa sve do Normandije, Bretanje i Azurne obale, nije ni čudo što ponekad nešto izostavimo sa spiska. Zato sada to ispravljamo i predstavljamo vam Bordo, grad koji je u jednom trenutku proglašen za najbolju turističku destinaciju Evrope!

Lifetime travel

10 neočekivanih destinacija koje bi trebalo da posetite barem jednom u životu

Ako ste odlučili da je došlo vreme za vaše “once in a lifetime” putovanje, neko od ovih mesta bi se trebalo naći na vašoj listi.

Aplikacije za putovanja

Online lista za pakovanje: 6 aplikacija koje će vam olakšati planiranje puta

Downloadujte ove aplikacije pre nego što pođete na put....

Travel

12 najšarenijih ulica na svetu

Ove simpatične ulice deluju gotovo nestvarno, i iako deluju veoma egzotično, većina njih se nalazi u Evropi. Predstavljamo vam najšarenije ulice, sa odličnim street art scenom koja je i doprinela da ovi gradići izgledaju ovako zabavno i atraktivno!

Royal holiday homes

12 prelepih destinacija na kojima kraljevske porodice provode odmor

Od brdovite Škotske i zamkova, preko skrovitih imanja u planinskim nizijama, pa sve do Grčke i italijanske primorske obale, u ovim fantastičnim i ne tako nedostižnim loakcijama pronaći ćete inspiraciju i za neko svoje, nesvakidašnje putovanje.

Travels

Vroclav: Mesto gde se spaja umetnost, arhitektura i kultura

Proglašen za prestonicu umetnosti, Vroclav nudi impozantan dodir istorije, sukob stare i nove arhitekture, kao i savršenu urbanu sredinu koja sve više privlači mlade...

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 121 - 132

NAJČITANJE