Gradske ture

Barselona vas čeka: Kako da otkrijete sve čari katalonske lepotice

Da, nju krasi prirodna lepota i bogato kulturno nasleđe, ali i pored svega toga, Barselona ima posebne čari koje možete da otkrijete jedino ako se izgubite u njenim, krivudavim, šarmantnim uličicama...

Vodič za dobar provod

20 saveta: Kako da vam prva poseta Parizu bude nezaboravna

Ovaj spisak ideja za provod morate da imate ukoliko putujete u "Grad ljubavi"...

Roma, Ieri e Oggi

Rim, nekada i sada: Fantastične fotografije današnjeg Rima sa kultnim filmskim legendama

Od Audrey Hepburn preko Brigitte Bardot, do Anite Ekberg i Marcella... Ovim velikim imenima filmske umetnosti Rim je bio omiljena destinacija i uvek su mu se vraćali.

Putovanja

10 najboljih mesta u Portugaliji

Peskovite plaže okupane suncem, bajkoviti dvorci, vinogradi koji okružuju obronke, živopisni delovi starog grada, ostrva koja predstavljaju raj za avanturiste… I sve to u Portugaliji!

Putovanje iz snova

6 razloga zašto treba da posetite Italiju tokom jeseni

Od festivala hrane, neverovatnog vremena i romantičnih pejzaža... Otkrivamo vam razloge zašto je jesen definitivno najbolje vreme da posetite Italiju!

Putovanje iz snova

6 trendi turističkih destinacija

Od Evrope, do Azije i SAD-a... Najlepša i najskrivenija turistička mesta plene svojim prirodnim lepotama, kao i posebnom atmosferom i duhom istorije grada kojI se i dalje zadržao u ovim podnebljima.

Evropski gradići

15 italijanskih gradića od kojih zastaje dah

Italija ima dosta živopisnih gradova koji su poređani duž obale, zbog čega su arhitektura i prirodno orkuženje formirali jedinstvenu celinu.

Beg u prirodu

Letnja idila: 7 savršenih mesta za beg u prirodu

Stop. Pauza. Svi priželjkujemo da napravimo jedan ovakav presek i restartujemo svoj organizam... ELLE vas vodi na skrivena mesta gde su hedonizam i opuštanje jedino što je na snazi...

Travel blogger

Kako da postanete travel bloger

Pisanje, postovanje, saradnja sa turističkim agencijama, boostovanje kanala društvene promocije... Savladajte sve ove termine i postanite (uspešna) blogerka...

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 next prikazano: 121 - 132

NAJČITANJE