Travel

Ulična borba: Venecija vs Pariz

Februar je mesec ljubavi, iskoristite ga da (ponovo) obiđete najromantičnije gradove, u ovoj borbi nema favorita, neizostavno morate obići oba!

Travel by celebrity

Omiljene destinacije za odmor poznatih iz sveta mode

Meksiko, Indija, Azurna obala... pokušali smo da otkrijemo gde vole da pobegnu dizajneri današnjice nakon prezentacija jesenjih kolekcija!

Gradovi

Ulična borba: Stokholm vs Kopenhagen

Dve sjajne zimske destinacije. Dva fantastična grada. Dve prestonice koje slave dizajn i gastronomiju. Čini nam se da će ova borba ostati zauvek nerešena!

Travels

5 skrivenih gradića centralne Italije koji će vas oduševiti

Prelepi gradovi koji se nalaze u samom srcu Italije, stidljivo kriju i čuvaju prirodne lepote krajolika, brojne umetničke i kulturne vrednosti, kao i specifične đakonije po kojima je italijanska kuhinja prepoznatljiva...

Travels

Gde da odsednete, jedete i šopingujete u Madridu

Kada je reč o Španiji, često Barseloni pripadne ceo "kolač" i glavne hvalospeve iako je Madrid, sa svojim baroknim bulevarima i fenomenalnim šopingom, jednako vredna destinacija.

Travel

5 mesta koje morate da posetite u Rimu

Rim je najslikovitije mesto u Evropi koje se može pohvaliti bogatim istorijskim i kulturnim nasleđem grada, kao i specifičnim načinom života, poznatim pod nazivom La Dolce vita. Zato je važno da maksimalno iskoristite svoj put i upoznate Rim u pravom svetlu!

Travels

Najbolje destinacije koje treba da posetite u 2016. godini

Vreme je za putovanje! Predstavljamo vam savršene destinacije za porodične avanture, romantični beg ili nešto između.

Klubovi

Destinacija provod: Najbolji svetski klubovi

Elegantni, zanimljivi, glasni, seksi i zabavni... Mislite da ne postoje? Varate se, donosimo vam spisak najboljih svetskih klubova, gde je noć uvek prekratka...

Putovanje

Drugo lice Britanije: 5 skrivenih engleskih gradića koje ćete zavoleti na prvi pogled!

Bežanje od savremenog, užarbanog načina života se završava onda kada pronađemo savršene male gradiće i sela koji predstavljaju raj za oči, ali i odmor duše i tela. Upravo to smo uspeli da pronađemo u čarobnoj Engleskoj, koja je zadržala autentični duh i lepotu prošlih vremena.

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 next prikazano: 121 - 132

NAJČITANJE