Road trip

Autoputem kroz Ameriku: 8 najlepših mesta koja se trebaju posetiti u jesen

Jesen u Njujorku? Oh, da. Toliko filmova koji počinju sa scenom veličanstvenih zlatnih krošnji u Central parku, ali nije samo čuveni Njujork prelep tokom ovog godišnjeg doba, tu je još nekolicina gradova koji i te kako mogu da mu pariraju.

Nestvarni hoteli

10 nestvarnih hotela koje biste trebali posetiti barem jednom u životu

Pogled koji oduzima dah? Da. Egzotika? Da. Potpuni komfor? Da. Iskustvo koje ćeta pamtiti zauvek? O, da! Predstavljamo vam listu od deset najneverovatnijih hotela od kojih je većina napravljena u poslednjih deset godina, a važe za najlepše na svetu.

Beach towns

10 gradova sa prelepim plažama koje su najlepše tokom jeseni

Ako ovog leta niste priuštili sebi odmor iz snova, uz leškarenje na peščanim plažama i uživanje u plavetnilu mora, ne brinite. Elle vam predstavlja 10 gradova koji poseduju prelepe plaže koje su isto tako lepe u jesen...

City escape

10 stvari koje morate videti (i doživeti) u Edinburgu

Škotska se može pohvalii svojim nestvarnim pejzažima prepunim veličanstvenih zamkova, rečicama, brdima i nizijama poput onih u ilustrovanim bajkama za decu, ali i svojim glavnim gradom koji neobičnim, upečatljviim znamenitostima sve više privlači mlade i moderne turiste, parirajući ostalim evropskim metropolama.

Escape travel

Zakoračite u bajku: 10 nestvarno lepih francuskih sela

Pariz, Provansa, Nica i čuvena rivijera duž azurne obale, može li više od toga jedna zemlja da ponudi? Može, ako je u pitanju Francuska, čija sela izgledaju poput onih iz dečije slikovnice.

Putovanja

10 mesta u Francuskoj koja bi svaka žena morala da poseti

Marcia DeSanctis je postala frankofil na prvi pogled, kada je, sa osam godina, prvi put probala kroasan. Sada, posle mnogo putovanja u ovu zemlju i čak stanovanja u Parizu, napiala je novu knjigu za istomišljenike “100 mesta u Francuskoj koja svaka žena mora da poseti”. Ovde je 10 najupečatljivijih...

Travel

Bilbao: Španska lepotica koju tek treba da otkrijete!

Ovaj evropski grad je u poslednje vreme na meti turista širom sveta, a osim specifične španske egzotike i energije grada, posebno je interesantan sukob stare i nove arhitekture, po kome je Bilbao danas prepoznatljiv.

O gradovima

Šestu godinu za redom: Ovo je najugodniji grad za život na svetu

Po kvalitetu života australijski grad Melburn je šestu godinu zaredom proglašen za najugodniji grad za život u svetu, dok je na drugom mestu Beč, pokazuje tradicionalna analiza koju je sačinio “Economist Intelligence Unit” (EIU) iz Londona.

Food and travel

Raj za nepce i dušu: 10 ostrva sa najukusnijom hranom

Neke od najlepših svetskih plaža nude mnogo više od biserno belog peska i kristalno bistrog mora, na ovim destinacijama razgalićete sva čula!

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 121 - 132

NAJČITANJE