Travels

Samo mitovi ili više od toga: 12 najstrašnijih mesta na svetu

Možda najjezivija činjenica od onih navedenih u tekstu, jeste ta što se većina ovih zastrašujućih mesta nalazi u Evropi. Jedno u koje ni za živu glavu ne bismo otišli je u gradu koji većina smatra najlepšim i najromantičnijim na svetu, pogađate, u Parizu. Dok se čak tri sa ove liste nalaze u obližnjoj Češkoj.

Travels

8 najlepših destinacija za zaljubljenike u vino

Svet vina sastoji se od toliko bogatih vinograda i izvanrednih vinarija da ćete ih teško sve obići. Ali evo nekih mesta koje ne smete propustiti.

Putovanja

Najbolji svetski gradovi kulture i umetnosti

Nema ništa inspirativnije od grada sa dubokom istorijom i bogatom kulturom koju tek treba do detalja istražiti i otkriti. Ako ste i vi pasionirani zaljubljenici u umetnost, sigurni smo da ćete se oduševiti sledećim gradovima....

Evropske prestonice

Kako da provedete savršen vikend u Dablinu

Dablin je pun atrakcija, a mahom ih čine besplatne opcije koje će dati posetiocima još bolju dozu istorije i kulture grada. Uz besplatan ulaz na svim nacionalnim muzejima, pa čak i slobodnog obilaska kuće predsednima, imate priliku da obiđete i istražite Dablin, pre nego što uopšte posegnete za novčanikom.

Travel

Najbolje destinacije za žene koje vole da putuju SAME

Lepota samostalnog putovanja ogleda se u prepuštanju i uživanju u svemu onome što je vama važno, zanimljivo i bitno da vidite i doživite. Samo vama i nikome drugom. Sloboda, sloboda, sloboda sa velikim S!

Train travels

Najlepše svetske rute za putovanje vozom

Mada voz nije prvi izbor većine putnika, to nije slučaj sa ovima koji su se našli na našoj listi. Potpuno jedinstven doživljaj iskusićete samo gledajući kroz prozor, a tu je i komfor i posebna atmosfera koju vam ipak ne može priuštiti ni jedno drugo prevozno sredstvo.

Travels

Dvorac iz bajke, 9.000 ruža i na hiljade leptira: Nesvakidašnje nemačko ostrvo za koje nikada niste čuli

Na jugoistoku Nemačke nalazi se dobro poznato Bodensko jezero, a u njemu ostatvku Evrope manje znano: Mainau cvetno ostrvo.

Travel

5 popularnih letnjih destinacija koje je bolje posetiti u jesen

Ako ste u potrazi za jesenjim putovanjem koje nudi odmor, mir i malo avanturizma, pravo je vreme da pogledate naš predlog top 5 destinacija koje će rehabilitovati vaše telo i um, i podići vaš energetski nivo.

Beg u prirodu

8 neverovatnih mesta zbog kojih ćete se ove jeseni zaljubiti u svoju zemlju

Jesen je savršen period da se otisnete u netaknutu, veličanstvenu prirodu Srbije koja krije nekoliko predivnih dragulja...

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last prikazano: 121 - 132

NAJČITANJE