Ruski gradovi

Sankt Peterburg: 6 veličanstvenih palata koje morate posetiti u ovom prelepom ruskom gradu

Ako sanjate o pozlaćenim plafonima, kristalnim lusterima, mermernim podovima i velikom dvostrukom stepeništu, onda je vreme da posetite Sankr Peterburg, drugi po veličini grad u Rusiji koji krije mala arhitektonska blaga koja će vas očarati!

City escape

24h u Atini: Kako da maksimalno iskoristite jedan dan u grčkoj prestonici

Ako vaša letnja grčka avantura podrazumeva i posetu glavnom gradu, za početak sa plana precrtajte turističkog vodiča, mi vas vodimo u avanturistički obilazak ovog nekada moćnog grada države u kome se na jedinstven način prepliću istorija i moderan način života.

Gradovi sveta

30 veličanstvenih fotografija starog Njujorka

Teško je zamisliti, ali grad koji ne spava, kako ga je s pravom nazvao Frank Sinatra i pre skoro stotinu godina blještao je u punom sjaju, a gužva na Brodveju i Tajm Skveru bila je uobičajena. Menheth se dičio svojim modernim višespratnicama, a Central park raskošnom prirodom. Njujork je postao ideal američkog sna još 1900. godine.

Travels

Za istinske hedoniste: 10 najbajkovitijih plaža na svetu

One su stvorene za ZEN, odmor, rehabilitaciju i restart nakon svih napornih dana u godini... Dakle, zavirite u egzotične plaže koje opijaju svojom neprocenjivom lepotom i predstavljaju pravi komad raja...

Vreme je za odmor...

Slane misli: Kako da se isključite i pripremite za najlepše letnje dane

Hajde 3... 2... 1... Isključujemo se sa talasa visokog stresa i lagano se prepuštamo izmaglici letnje dokolice. Jelena Karakaš savetuje vam kako da se inspirišete i najbolje pripremite za lenje dane!

Travel

10 mesta koje morate da posetite u Rusiji

Neobična arhitektura sa prepoznatljivim šarenim kupolama, brojni istorijski ostaci koji svedoče o bogatoj istoriji ove zemlje, glečerske planine kao i doline najfascinantnijig gejzira su samo deo najvećih atrakcija koje u svojoj ponudi ima Rusija...

Travel

ZALJUBLJENI: Prelep italijanski gradić za koji nikada niste čuli

Prelepa Italija u sebi krije jedinstvene gradove koji predstavljaju prava mala remek-dela prirode. Prirodno iskelesan i smešten u stene, ovaj grad nas opčinjava svojim robusnim izgledom, ali i toploj gradskoj atmosferi koja vlada u samom srcu grada.

Egzotičan raj

Mistična, fantastična, privlačna: 3 najlepša hotela u Indiji

Indiju je nemoguće opisati u nekoliko reči, ako se opredelite za istraživanje ove zemlje, zagarantovani su vam neverovatni doživljaji!

Letovanje

U 5 koraka do savršenog godišnjeg odmora

Ukoliko još uvek niste odlučili kuda i sa kim na more, ELLE vam priskače u pomoć. U nastavku vam donosimo nekoliko koraka kojima ćete planiranje svog odmora pretvoriti u zabavu!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120

NAJČITANJE