ArtLovers Cities

Oni slave umetnost: 5 idealnih gradova za sve zaljubljenike u ART

"Bez umetnosti, okrutna stvarnost bi učinila ovaj svet nepodnošljivim... " - George Bernard Shaw

Travels

Putovanje koje će vam promeniti život: 5 fascinatnih razloga da otputujete u Italiju

Sa planinama koje uokviruju jezera, nepreglednim redovima vinograda, gradovima koji imaju ukorenjenu, duboku istoriju i prošlost, kao i obalama koje podsećaju na perfektno izrezbarene Mikelanđelove skulpture - Italija predstavlja pravo utočište za odmor, relaksaciju ali i zanimljivu avanturu.

Travel

Prestonica zabave: Savršen vodič kroz Tajland!

Iako je Tajland postao sinonim za uživanje na egzotičnim ostrvima, posebnu pažnju posvetite Bangkoku, oduševiće vas grad koji živi 24 časa dnevno!

Travel

Ulična borba: Venecija vs Pariz

Februar je mesec ljubavi, iskoristite ga da (ponovo) obiđete najromantičnije gradove, u ovoj borbi nema favorita, neizostavno morate obići oba!

Travel by celebrity

Omiljene destinacije za odmor poznatih iz sveta mode

Meksiko, Indija, Azurna obala... pokušali smo da otkrijemo gde vole da pobegnu dizajneri današnjice nakon prezentacija jesenjih kolekcija!

Gradovi

Ulična borba: Stokholm vs Kopenhagen

Dve sjajne zimske destinacije. Dva fantastična grada. Dve prestonice koje slave dizajn i gastronomiju. Čini nam se da će ova borba ostati zauvek nerešena!

Travels

5 skrivenih gradića centralne Italije koji će vas oduševiti

Prelepi gradovi koji se nalaze u samom srcu Italije, stidljivo kriju i čuvaju prirodne lepote krajolika, brojne umetničke i kulturne vrednosti, kao i specifične đakonije po kojima je italijanska kuhinja prepoznatljiva...

Travels

Gde da odsednete, jedete i šopingujete u Madridu

Kada je reč o Španiji, često Barseloni pripadne ceo "kolač" i glavne hvalospeve iako je Madrid, sa svojim baroknim bulevarima i fenomenalnim šopingom, jednako vredna destinacija.

Travel

5 mesta koje morate da posetite u Rimu

Rim je najslikovitije mesto u Evropi koje se može pohvaliti bogatim istorijskim i kulturnim nasleđem grada, kao i specifičnim načinom života, poznatim pod nazivom La Dolce vita. Zato je važno da maksimalno iskoristite svoj put i upoznate Rim u pravom svetlu!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 109 - 120

NAJČITANJE