Starfield knjižara u južnokorejskom gradu Seulu jednostavno je neodoljiva, prvenstveno zbog činjenice da podseća na onu iz omiljenih knjiga o Harryju Potteru. Ova mega  knjižara smeštena je unutar COEX-a, gigantskog trgovinskog centra.

Iako je na snazi vreme pametnih telefona, knjige i štampa još uvek poseduju moć privlačenja pažnje i zanimanje ljudi.

Biblioteka Starfield dvospratnica je koja je otvorena za javnost i posetioci su slobodni da se zaustave i odmaraju se u pauzi od užurbanog dana kupovine i razgledanja. Većina knjiga i materijala za čitanje na korejskom je jeziku, ali Starfield poseduje atmosferu dobrodošlice, tako da posetioci po svaku žele da ugrabe sedište i odmore dok uživaju u  impoznatnom ambijentu. 

Otvorena tek 2017. godine, ovo je prostor koja posetioce mami u svoje kutke, odvlačeći ih od užurbanosti svakodnevnog života i ekrana koji nas zasljepljuju. U pitanju je jedinstveni projekat koji svojim posetiteljima nudi znanje, odmor i ambijent kakav se retko gde može pronaći.

Osim toga, iznajmljivanje knjiga je besplatno, a mogu se pozajmiti na prilično dug vremenski period.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/