Naslovna | Lifestyle | Putovanja | 11 bajkovitih hotela idealnih za novogodišnje praznike

11 bajkovitih hotela idealnih za novogodišnje praznike

foto: Instagram/luxwtconcierge

U ovo doba godine svi bismo hteli da se probudimo u Four Season hotelu, baš kao što se dogodilo Kevinu u čuvenom "Home Alone", ipak svesni smo da nam se to verovatno neće dogoditi, što ne znači da ne smemo da maštamo, zar ne?

Evropi ne manjka snega tokom zime, kao ni čuvenih skijališta, a tako ni hotela koji vam svojim uslogom i izgledom mogu priuštiti zaista rajski doživljaj.

Većina čuvenih evropskih skijališta nalazi se u Švajcarskoj i Francuskoj, ali i u Austriji i Nemačkoj, možete doživeti ugođaj kakav i u američkom Aspenu.

Pored kilometarskih ski staza i velikog prirodnog bogatsva, koje je posebno lepo zimi, kada sneg  prekrije apsolutno sve, tu su hoteli koji svojim gostima nude spa centre i spoljene bazene sa toplom vodom.

Uživanje u plivanju, dok vas okružuju planinski vrhovi prekriveni snegom, doživljaj je koji takmaca praktično i nema. Još ako ste u dobrom društvu, uz čašu dobrog vina. Šta još možete poželeti?

Pogledajte koji to svetski hoteli odišu potpuno idiličnom prazničnom atmosferom i shvatićete da zima u nekim slučajevima uopšte ne mora biti tmurna i sumorna, baš naprotiv.

1. The Lodge Verbier, Švajcarska

foto: Instagram/virginlimitededition

2. St Regis Aspen, SAD

foto: Instagram/stregisaspen

3. Amangani Jackson Hole, SAD

foto: Instagram/bellecosejacksonhole

4. The Chedi Andermatt, Švajcarska

foto: Instagram/ttg_melbourne

5. Four Seasons Whistler, Kanada

foto: Instagram/fswhistler

Preostalih pet hotela pogledajte na sledećoj strani: 

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE