Na konferenciji u hotelu Metropol, direktorke turističkih organizacija Zagreba i Opatije, generalna direktorka Adria Media Zagreb, Ivona Čulo i direktorka Milenij hotela iz Opatije predstavili su prazničnu turističku ponudu ovih gradova, kao i projekte koje je u sklopu Adventa u Zagrebu pokrenula "Adria media Zagreb".

"Advent je idealno vreme za upoznavanje Zagreba i Opatije u njihovom pravom izdanju, uz prazničnu atmosferu koja zavlada među svim ulicama i trgovima okićenim rasvetom, uz miris toplog čaja, kafe i kuvanog vina," kaže Ivona Čulo, direktorka "Adria Media Zagreb".

U punoj sali hotela Metropol, predstavnici turističke ponude Hrvatske su slikovito prikazali kako izgledaju praznici u Hrvatskoj. U glavnom gradu Zagrebu nalazi se više trgova sa različitim sadržajima u kojima uživaju kako stanovnici tog grada, tako i mnogobrojni turisti.

Posetioci će moći da uživaju u "Ledenom parku", "Adventu na Zrinjevcu i Evropskom trgu", "Fuliranju", kao i brojnim događajima za decu.

foto: Filip Plavčić

Dirktorka Milenij hotela iz Opatije, Suzi Petričić kaže kako Opatiju ne treba posebno predstavljati. Ova mondenska destinacija nudi bogat novogodišnji sadržaj pored samog mora. Broj turista koji posećuje Opatiju svakodnevno raste, uključujući i srpske turiste. Za najluđu noć publiku će zabavljati Neno Belan.

Takođe, moći ćete da uživate u 3 najslađa dana u godini jer početak decembra donosi 11. Festival čokolade u Opatiji.

Pored ovog dođađaja čeka vas i tradicionalna ceremonija paljenja lampica u organizaciji Milenij hotela na najvećem opatijskom božićnom drvcu što ujedno označava početak opatijske adventske čarolije.


Bogatim i raznolikim programom Advent u Opatiji povezaće sve ključne lokacije u gradu sve do 15. januara. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/