Ovan

Ovo leto je osveženje vaših emocija posle dugog perioda ozbiljnih okolnosti kroz koje ste prošli. Možete biti srećni bilo gde, ne kupujte kuksuzne stvari, jer vas sada usrećuje ljubav vašeg partnera, koji kao da se podmladio, dece koja vas obožavaju i prijatelja koji žele da se opustite zajedno. Dakle, bilo na moru, ili u dvorištu uz pivce i roštilj, vaše uživanje je teško pokvariti. Pa, nazdravlje...

Bik

Privatni pansion vaših prijatelja kod kojih možete otići sa porodicom, jer planirate ulaganje u kuću i poslovni prostor bi bio sjajno rešenje. Moguće je da ćete poželeti da uzvratite gostoprimstvo kada sredite ono što želite da zasija u punom sjaju. Vama treba osećaj da ste sigurni i da poklonite svojim naslednicima osećaj sigurnosti. Mladi mogu u kući svoje šire porodice sresti osobu koja im odgovara.

Blizanci

Iznenada,u last minut stilu, možete otići na putovanje sa prijateljima koji dolaze iz inostranstva i jedino što žele od vas je vaša pozitivna energija, humor i razgovor. Dobra prilika da proširite listu kontakata, naročito ako želite i kasnije da ponekad otputujete kod njih, ili sa njima. Mladi i tinejdžeri će se zaljubljivati na svakom koraku, a stariji koji su bili dugo sami mogu se zaljubiti kao dete.

(Mesečni horoskop za JUN)

Rak

Ne želite da trošite gomilu novca na letovanje, pa idite na neko  tajno mesto. Mesto vašeg porekla, poseta starijim precima, putovanje u duhovna mesta-manastire, bi bilo sjajno. Još ako pronađete ono što odavno želite, a to je mir na svim nivoima, bićete naročito srećni. Vaša sreća ovog leta dolazi iznutra, a ne iz luksuznih letovališta i skupe garderobe, poslušajte svoje unutrašnje želje.

Lav

Ne dajte da vam novčanik bude stalno otvoren, mada vas ovaj JUpiter baš izaziva na to. Bilo bi sjajno da uspostavite jasnu granicu i plan koliko ste spremni daleko da idete da ostvarite želje i snove svoje porodice koja od vas mnogo očekuje. Naučite svoju decu pravim osećanjima, napravite svoje male rituale i igre koje će biti samo vaše. Uživajte u svakom izlasku Sunca, zalogaju hrane i zagrljaju.

Devica

Kuda da odete,kada ne znate gde udarate? Da li će sve stati, ako se odmaknete, odmorite i napunite baterije, za sledećih godinu dana? Naravno, neće. Zato pakujte kofer i dajte sebi oduška da obučete ono što vas je inače sramota, da pijete u društvu jer vas to opušta i da ne brinete ko će u kancelariji prepričavati gde je video vašu porodicu i šta ste radili. A na fejsbuk i ne morate sve staviti, zadržite svoje uspomene kao vašu slatku tajnu.

(Nedeljni horoskop za period od 1. do 7. juna 2015.)

Vaga

Želje su jedno, mogućnosti drugo, tako je svakog leta, pa i ovog, već barem četiri godine. Vi se sada i plašite da želite. Snovi su lepi, ali vas rastuži buđenje. Budite spremni da shvatite kako ste pomalo istrošeni i dozvolite sebi da želite, krećete se i obradujete sebe nekim lepim putovanjem, makar na pororišnu predstavu, na koncert, na obližnji kultirni događaj, lokalnu plažu, samo se opustite.

Škorpija

Imate posla preko glave, pa vam još samo i godišnji nedostaje. Nađite vremena za porodicu, ne možete sami rešiti sve brige ovog sveta, ostavite nešto i za kasnije. I niste odgovorni za sve što nije dobro oko vas. Budite roditelj koji je stabilan luk, iz koga vaše dete kao mala, ali hitra strelica, može daleko da leti. Ovo što radite ove godine jeste temelj vašeg prodičnog modela i bliskosti, zato krenite zajedno u avanturu.

Strelac

Inostranstvo je opcija koja vas ludo privlači, a čime ćete kasnije platiti račune, vam deluje kao sivo prozaično pitanje koje vas muči. Moguće je da se vi zaista obradujete svom vladaru Jupiteru i dobijete jedno jako lepo, povoljno i srećno putovanje. Budite u punom sjaju, ako želite ljubav, tu je na putu i nećete imati zabune da li je to-to. Deca vole vaš avanturitstički duh i zato budite Petar Pan, ili sličan lik svojoj deci.

Jarac

Idite na odmor u vom periodu i budite sami, ako vam to prija. Ni jedan savet ne može vam više goditi od onog što vama prija. Budite spremni na putovanje na planinu, jer vam treba planinski vazduh i drveće koje kiseonikom ispunjava vaša pluća. Ne trošite mngo, jer niste u prilici, budite skromni, ali pažljivi i ne zaboravite neki mali jubilejčić vašeg supruga, devojke, ili deteta i poklonite nešto što se samo smislili, ili napravili.

Vodolija

Gde god da odete, vama su dragi ljudi na umu. Volite slobodu, ali jedina prava sloboda jeste osećaj iznutra i uživanje u pažnji prema vašoj deci sa kojom ste msilili da se ne možete odmoriti jer su u turbo tempu, po ceo dan. More vam prija, a volite i obilaske poznatih mesta koje imaju jasnu humanu poruku, pa se uvek osećalte dopunjeno i jače. Letenje avionom je nešto u čemu možete zaista uživati.

Ribe

More je vaš simbol. Vaša planeta je Neptun, kralj podmorskog sveta. Ne budite mala sirena koja po svaku cenu želi da se prilagodi onima koji su toliko različiti od nje- da bi je voleli. Pusite da vas vole baš zbog tohga što jeste i budite spremni da odete najdalje i na najneobičnije mesto na kome ste ikada bili. Naučite svog mališana da pliva, poklonite voljenoj osobi narukvicu od školjki, bićete jako srećni.

Autor: Tatjana Drobac