Novi life style magazin

Story winter predstavljen na Kopaoniku: Promocija magazina za ljubitelje zime!

Adria medija grupa, magazin Story Winter i hotel Grey, na Kopaoniku su spektakularnom promocijom predstavili novi časopis u izdanju AMG, namenjen skijašima i svim zaljubljenicima u zimu.

Dodela nagrada

Dodeljena nagrada Đuzepe Maria Leonardi: Svečano gala veče Komore italijansko-srpskih privrednika

Svečanom gala večeri Komore italijansko-srpskih privrednika i dodelom nagrade „Đuzepe Maria Leonardi" preduzeću Valy d.o.o. potvrđen izvanredan primer uspešnih ekonomskih odnosa i u širem smislu dobra institucionalna, diplomatska, privredna i kulturna saradnja Italije i Srbije.

Potražite na kioscima

Magazin Story Lepa&Srećna u prodaji

U prodaji je magazin Story Lepa&Srećna po super ceni od samo 89 dinara!

Priznanja

Noć poslovnih dama: Srpkinja najuspešnija u regionu!

Prestižnu titutulu Veuve Clicquot Business Woman Award ponela je vlasnica Aure, Mila Litvinjenko koja je daleko iza sebe ostavila veoma mocnu konkurenciju, a medu clanicama žirija bila je i Natalija Cvetković, potpredsednik kompanije Adria Media Group.

Vesti naše kompanije

Adria Media Group na '''Business Quality Academy”

Adria Media Group predstavila se studentima Beogradskog univerziteta u okviru ''Business Quality Academy'', događaja čiji je cilj upoznavanje akademaca o načinu rada, mogućnostima prakse i zapošljavanja u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

Humanitarno veče

Balestra još jednom oduševio Beograđane

Agencija Fabrika i Kolarčeva zadužbina, sinoć su organizovali spektakularno veče "Telegroup, muzika i moda" pod pokroviteljstvom Ad Veselinovi', a sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu novog koncertnog klavira, koji Kolarac kao najvažnija koncertna dvorana u Srbiji nema, kako bi na njemu svirali ugledni svetski muzičari.

AMG

AMG predstavlja novi dizajn digitalnog izdanja Sloboden Pecata

Adria Media Grupa lansirala je novi dizajn portala slobodenpecat.mk, digitalnog izdanja najprodavanijeg makedonskog dnevnog lista Sloboden pečat, i tako ga svrstala među namodernije news portale u regionu.

Moje kreativno JA vol.2

Cosmopolitan Millennial Fest: Druženje sa kreativcima drugu godinu za redom

Ekipa Cosmopolitana drugi put za redom je organizovala izložbu “Moje kreativno Ja”...

Saradanja AMG-a i Vibera

Kurir robot vama na usluzi: Kurir jedan od prvih medija u svetu koji je lansirao Viber javni nalog!

Adrija medija grupa i dalje nastavlja da prati svetske tendencije u vidu komunikacije i interakcije sa svojim čitaocima.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE