Gosti AMG-a

BELI U ADRIJA MEDIJI: Stvarno ste jaki!

Kandidat za predsednika Srbije Ljubiša Preletačević Beli danas je bio gost najveće srpske medijske kuće "Adrija medija grupe" i redakcije dnevnog lista Kurir.

Audience

IAB SRBIJA: Podaci Gemiusa o posećenosti sajtova netačni i nevažeći!

Udruženje Interactive Advertising Bureau Serbia (IAB) saopštilo je večeras da podaci o posećenosti sajtova sa portala Gemius (www.audience.rs) nisu rezultat jedinstvene metodologije merenja, zbog čega su netačni i nevažeći!

Posete

Kandidat za predsednika Vuk Jeremić, gost najveće srpske medijske kuće: AMG izgleda svetski!

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić danas je bio gost najveće srpske medijske kuće Adrija Medija Grupe i redakcije dnevnog lista Kurir.

Gosti AMG

Urednici najuticajnijih evropskih medija gosti Adria Media Grupe

Urednici najuticajnijih evropskih medija gosti su Adria Media Grupe i magazina Newsweek Srbija.

Posete

Vučić u poseti Adria Media Grupi: Baš sam srećan što sam ovde!

Premijer Aleksandar Vučić posetio je juče najveću srpsku medijsku kuću "Adrija medija grupu" i obišao redakcije svih izdanja naše kompanije u Beogradu.

Adria Media Group

Predsednik AMG Aleksandar Rodić: Istraživačko novinarstvo ispravlja društvene nepravde

Najuticajniji evropski mediji stigli su u Srbiju kao gosti Adria Media Grupe i magazina Njuzvik Srbija.Najbolji sa najboljima razmenili su iskustva i dogovorili nastavak saradnje sa ciljem jačanja istraživačkog novinarstva.

AMG

Evropska medijska elita oduševljena Adrija Medija Grupom

Urednici najuticajnijih evropskih medija, čiji su domaćini najveća srpska medijska kuća Adrija Medija Grupa i Magazin Njuzvik Srbija, po prvi put su se okupili u Beogradu kako bi razmotrili najznačajnije evropske teme kojima će se zajedno baviti u narednom periodu.

Novi talk show

Večeras: Novi talk show "Da se ne lažemo"

Nova web tv emisija u video produkciji Adria Media Grupe, “Da se ne lažemo”, u formatu dvadesetominutnog razgovora sa gostima u studiju, premijerno startuje večeras.

Promo

Adria Media Grupa domaćin najuticajnijm evropskim medijima: Spiegel, El Mundo i l'espresso gosti srpskog Newsweeka

Adria Media Grupa i magazin Newsweek Srbija gostiće predstavnike nekih od najcenjenih španskih, nemačkih, italijanskih i francuskih listova.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE