U njima se većina žena oseća komforno, udobno i sjajno u svojoj koži. Ako odaberete dobre pantalone, možete ih nositi u različitim prilikama - od neformalnih šetnji, ali i u veoma elegantnim situacijama. Dobar odabir pantalona podrazumeva poslednji trend, prilagodljivost različitim stilovima, kvalitet i pristupačnu cenu. Pogledajte sjajne predloge, sa kojima nećete pogrešiti i koje morate imati u svom ormanu!

Metalik helanke su apsolutni hit! Veoma su efektne i udobne. Elastične metalik helanke će savršeno pristajti Vašoj silueti! Možete ih spariti sa velikom majicom i patikama, ili sa tunikom i čizmama na štiklu. Dostupne su u crnoj, bakarnoj i zlatnoj boji. Njihova cena je samo 990 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Ove urbane pantalone pravo su oličenje sportske elegancije: dovoljno su moderne da mogu biti deo bilo koje dnevne kombinacije, dovoljno udobne da nikad ne poželite da ih skinete! Kombinujte ih sa patikama i majicom tokom vikenda ili budite smele i nosite ih sa izazovnim topom i visokim potpeticama u večernjim izlascima. Dostupne su u crnoj i srebrnoj boji. Metalik jogger pantalonemožete OVDE poručiti, po ceni od 1390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Uzane pantalone od kvalitetne italijanske mat eko-kože sa zipovima na dnu nogavica bočno i bogatim metalnim zipom pozadi su pravi izbor za svečane prilike. Ultra moderne, kao stvorene za buntovne devojke i noćne izlaske. Patike i crop top, ili štikle i izazovni top, ove pantalone se uklapaju svaku kombinaciju. Dostupne su u 4 boje, kao i u sjajnoj varijanti. Cena je 1890 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima. 

Military fazon ne izlazi iz mode! Vrlo atraktivne i zanimljive uzane military farmerke sa džepovima na butinama i uzanim štepovima i butinama. Imaju kratke metalne zipove na spoljnoj strani nogavica. Sjajan su izbor za sve prilike. OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od 2090 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Baggy farmerke su pravi hit ove sezone! Ovo su vrlo zanimljive baggy farmerke sa malo likre. Imaju moderne tregere koji se lako skidaju i lako kače i 4 krupna upadljiva dugmeta napred. OVDE ih odmah možete poručiti, po ceni od 2090 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Još sjajnih proizvoda, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/