Aksesoari su obavezni deo svakog dobrog stajlinga, a pojedini su i neophodni, jer osim što su efektni modni dodaci, oni su i funkcionalni i praktični.

Orman svake dame trebalo bi da sadrži dobru torbu, prostran kožni novčanik, kao i kišobran, koji je kvalitetan i dugotrajan.

Male, a efektne torbe su uvek u trendu! Još ako su upečatljivih boja i dezena, to je pravi pogodak za ove sumorne dane!

Ova torbica ima šareni kaiš, ukrašena je nitnama i lepom kopčom. Dostupna je u crvenoj i žutoj boji, njena cena je3690 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Ženska torba Tommasini, koja je mešavina eko-kože i velura, je veoma prostrana, funkcionalna, i u nju možete staviti sve što vam je potrebno!

Ovaj elegantni model se odlučno uklapa i u casual varijante, dostupna je u bordo, crnoj, sivoj, braon i teget boji, OVDE je odmah možete poručiti po ceni od 4490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Dobar i dugotrajan novčanik je neophodan! Ukoliko cenite kvalitet, volite dobar dizajn i pratite modne trendove, ženski kožni novčanik Falco je pravi izbor za vas! Crvene je boje, prostran, funkcionalan i elegantan. Njegova cena je 4990 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Kišobran koji je dugovečan je svima potreban! Neka i vaš kišobran bude, trendi i efektan. Kišobran Susino ima odličan dezen - sa neprevaziđenim tufnicama i karnerima. Automatski se otvara i zatvara i dostupan je u nekoliko boja. OVDE ga amožete naručiti, po ceni od 1490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Želite potpuno drugačiji kišobran? Ovaj kišobran osim sjajnog dezena, menja boje! Pre kiše on je u crno - beloj boji, a nakon kiše on postaje šaren! Takođe se automatski otvara i zatvara, njegova cena je 1990 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, pronađiteOVDE za sebe. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/