Postoje komadi garderobe koji podižu samopuzdanje i pružaju vam sjajan osećaj u sopstvenoj koži. Odlična stvar je to što su to komadi, koji se uvek mogu nositi, u svim prilikama, pa neće proći kao neka vaša garderoba koja je nošena samo jednom. Pogledajte spoj kvaliteta, elegancije i pristupačnih cena i odaberite savršen deo garderobe, koji će svima privući pažnju, te budite upamćene po šik i efektnim stajlinzima!

Haljina sa zvono rukavima je model haljine koji je neophodan u svakom garderoberu.

Jednostavnog je kroja, ima izuzetnu moć prilagođavanja i savršeno se uklapa u sve želje, potrebe i životne stilove. Moderan detalj u vidu zvona je musthave i veoma je zastupljen kod većine brendova širom sveta. Cena haljine je 2690 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

Mala crna haljina bez koje se jednostavno ne može, uvek je dobar odabir. Ova haljina je sa akcentom na otvorenim ramenima, uokvirenim diskretnim volanima. Ovaj jednostavan model odlično stoji i fantastično se prilagođava obliku tela, a svojim neobičnim detaljem intenzivno naglašava ženstvenost. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2990 rsd. 

Bluze koje su elegantne, sofisticirane i kvalitetne, nikada neće izaći iz mode.

Sjajna stvar je što se odlično uklapaju u sve modne stilove, odlično pristaju svim generacijama, kao i bilo kom godišnjem dobu. Još ako na sve pomenuto, dodamo i da su pristupačne i od fenomenalnih materijala, one su onda nepogrešivo dobar izbor u kojima ćete se osećati sjajno u svojoj u koži! 

Boho stil ne prestaje da osvaja sve modni svet. Ova elegantna bluza u je upravo u boho stilu, kraćeg je kroja, te je idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj posebnu čar. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Njena cena je 2190 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Bluza sa zvono rukavima je odličan komad kako za dnevne, tako i za večernje potrebe. X detalj preko dekoltea,daje joj modernu notu i omogućava odlično kombinovanje sa džinsom, ali i sa svim drugim odevnim komadima. Ova bluza je od šifona, koji joj daje otmenost i eleganciju.

OVDE je odmah možete poručiti, po ceni od 1990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Volite retro stil? Ova bluza je sjajan predlog za vas! Elegantna bluza u retro chic stilu, je komad koji će privući sve poglede u vašoj okolini. Akcenat na ramenima, blago nacigovanim, daće posebnu notu vašem celokupnom izgledu. Mašna koja nežno pada preko leđa oduševiće one koji stoje iza vas. Ova bluza može biti vaša za 2590 rsd,OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo


Foto: Promo

Košulja elegantnog kroja od najfinijeg satena je komad koji će zauvek obogatiti vaš garderober. Divna tkanina daje izuzetan osećaj lagodnosti i veoma povoljno utiče na raspoloženje, ali i samopouzdanje. Jednostavan kroj sa diskretnim detaljima u vidu ruske kragne i visokih manžetni daje sofisticiranu notu celokupnom izgledu i odlično se uklapa sa svim odevnim predmetima. Njena cena je 3690 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još fenomenlnih predloga, po pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE.