Haljine i suknje su komadi garderobe koji su večiti. Idealni su za kombinovanje u svim prilikama, od neformalnih, do svečanih događaja. Ukoliko volite haljine i suknje, odaberite one koje su udobne, kvalitetne, moderne, ali i pristupačne. Pogledajte odlične predloge, koji su spoj svega navedenog! Ostavite svojim stajlingom ove jeseni, sve bez daha!

Kratke suknjice su uvek u trendu! Ova suknja je idealna za kombinovanje, jer bilo koji komad koji obučete uz nju, ne može biti promašaj. Bela suknja, ukrašena sa mašnom na struku, je odličan pogodak za svečane, posebne trenutke! Suknja lepo ističe struk, vizuelno sužava figuru, zbog svog šireg kroja u donjem delu. OVDE odmah može postati vaša, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1500 rsd.

Foto: Promo

Ove sezone lepršave suknje u jakim bojama su pravi pogodak! U ovoj kratkoj bordo suknji, možete postići elegantan i prefinjen izgled uz visoke potpetice i elegantnu bluzu, a isto tako možete je kombinovati uz ravnu obuću i patike, u dnevnim šetnjama. Suknja se blago širi, te vizuelno sužava noge. Njena cena je 1500 rsd, a OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Foto: Promo

Prefinjen izgled je uvek dobar izbor... Suknja sa floral printom, dužine ispod kolena je izbor sa kojim nećete pogrešiti. Idealna je za poslovne sastanke, i posebne momente. Osim printa koji je veoma moderan, sam kroj suknje je izuzetan, jer prikriva nedostatke i ističe struk. Njena cena je 2900 rsd,OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Ova koktel haljina je veoma elegantna i šik. Pogodna je i za dnevne i za večernje događaje. Model je jednostavnog kroja mini dužine, obogaćen minimalno transprentnim detaljem na prednjem gornjem delu. Materijal sa elastinom se fantastično oblikuje spram figure, dezeniran na donjem delu radi efentnosti i egzotičnog prizvuka. Ovu haljinu možete OVDE poručiti po ceni od 3190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. 

Foto: Promo

Moderna haljina ležernog kroja učiniće tvoj dan veoma udobnim i prijatnim.

Haljina sa kragnom i dugmićima, koja podseća na košulju, je veoma zastupljen trend u poslednje vreme i to nije bez razloga. Ovo je model koji se veoma lako prilagođava potrebama, navikama i vremenskim prilikama. Široki pojas daje joj izuzetnu prilagodljivost i čini je pouzdanim saveznikom od jutra do mraka. OVDE je odmah poručite po ceni od 3290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Blejzer haljina sa reverima i dva reda dugmića je model haljine koji je veoma zastupljen kod većine velikih svetskih brendova. Kroj je klasičan i moderan istovremeno. Elementi blejzera, naročito momenat sa dva reda zlatnih dugmića, daju izuzetnu sofisticiranost i jednostavnu eleganciju. Maslinasto zelena boja haljine pojačava notu modernog, jer predstavlja urbani trend koji je aktuelan već izvesno vreme. Blagi volani i 3/4 rukavi za izrazitu ženstvenost. Haljinu možete OVDE odmah poručiti, po ceni od 4690 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Foto: Promo

Još fenomenalnih stvari, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.