Odabir stajlinga za posao, često ume da nam oduzme dosta vremena. Uz potrošeno vreme, tu je i mnogo potrošenog novca. Pogledajte fenomenalne poslovne kombinacije, koje su odlične za sve prilike, a spoj su vrlo pristupačnih cena, kvaliteta i poslednjeg trenda.

Ako ste ikada poželeli savršenu poslovnu košulju, onda je ovo pravi model za vas.

Mnogo reči uopšte nije potrebno. Dovoljno je samo reći da ova delikatna i senzualna kombinacija muslina i čipke daje neverovatnu prefinjenost i upečatljivost celokupnom izgledu. Da mami uzdahe i jača samopouzdanje – to joj je osnovna funkcija. Košulja se odlično uklapa u sve modne stilove. Njena cena je 2490 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.



Ovo je idealna haljina za svaki radni dan. Ako volite da Vam dan započne udobnim i lepim odevnim predmetom, onda je ovo pravi komad za Vas. Veoma uspešno će Vas spašavati od kontinuiranog trošenja energije na osmišljavanje nove odevne kombinacije.

Fantastično ukrojena haljina od štofa sa 3/4 rukavima, obezbediće Vam divan osećaj udobnosti prilikom celodnevnog nošenja. Ukrašena je lancem na okovratniku, tako da ste pokriveni i što se aksesoara tiče. Ako baš volite složenije kombinacije, možete je spojiti sa belom košuljom ili helankama. Raskopčava se rajsferšlusom sa prednje strane. Cena haljine je 2990 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.



Moderna haljina ležernog kroja učiniće tvoj dan veoma udobnim i prijatnim.

Haljina sa kragnom i dugmićima, koja podseća na košulju, je veoma zastupljen trend u poslednje vreme i to nije bez razloga. Ovo je model koji se veoma lako prilagođava potrebama, navikama i vremenskim prilikama. Široki pojas daje joj izuzetnu prilagodljivost i čini je pouzdanim saveznikom od jutra do mraka. OVDE je odmah poručite po ceni od 3290 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.



Blejzer haljina sa reverima i dva reda dugmića je model haljine koji je veoma zastupljen kod većine velikih svetskih brendova. Kroj je klasičan i moderan istovremeno. Elementi blejzera, naročito momenat sa dva reda zlatnih dugmića, daju izuzetnu sofisticiranost i jednostavnu eleganciju. Maslinasto zelena boja haljine pojačava notu modernog, jer predstavlja urbani trend koji je aktuelan već izvesno vreme. Blagi volani i 3/4 rukavi za izrazitu ženstvenost. Haljinu možete OVDE odmah poručiti, po ceni od 4690 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Tunika je komad koji nas spašava u onim trenucima kada ne znamo šta da obučemo, nemamo inspiraciju ili smo u žurbi. Samo je navučemo preko glave i spremni smo za polazak na posao. Ova tunika nam pre svega daje svestranost i udobnost, ali nam daje i upečatljivost detaljima u obliku šljokica i resa, koji je čine veoma zanimljivom i atraktivnom. Može se nositi na klasičan način preko pantalona ili helanki, a može da se nosi i kao haljina. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2590 rsd, pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

*Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Još fenomenalnih stavri, možete OVDE pronaći po pristupačnim cenama. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/