Došla je jesen, a sa njom tamnije boje i hladnije vreme.

Uprkos ovim činjenicama, vi možete da zablistate, osvežite svoj orman toplim bojama i na taj način zagrejete svoju okolinu.

Volite svečane prilike i izlaske? Imamo pravu haljinu za vas! U ovim haljinama, zagarantovano je da ćete biti primećene. One su klasičnog kroja, sa širim bretelama, ali vrlo efektnog dezena - ukrašenim šljokicama. Haljina je dostupna u više boja. OVDE je možete odmah poručiti, po sniženoj ceni od 2700 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502radnim danima.

Majice sa kosturskim glavama su apsolutni hit ove sezone! Možete ih nositi u svim prilikama, efektne su, udobne i lako se uklapaju u različite stilove. Akcijska cena je samo 1300 rsd, OVDEih možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Majice su dostupne u više različitih varijacija.

Verujete u snove i volite dreamcatcher? Sanjajte lepo i nosite ultra trendi majice! Majice dreamcatchersu dostupne u više različitih varijacija, vrlo su udobne, i lake za kombinovanje. Možete ih uklopiti i za svečanije prilike, kao i za neformalne dnevne šetnje gradom. Cena majice je 1300 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. 

Ugrejte se u ovim hladnim danima! I uradite to na najbolji način - modernim i vrlo kvalitetnim prslucima! Ovi prsluci će svakoj odevnoj kombinaciji dodati efektnost, a izrađeni su od 100% nojevog perja. Osim što ćete uživati u njima, bićete i primećene svuda.OVDE ih odmah možete poručiti, po sniženoj ceni od 4900 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Dostupni su u više boja.

* Navedene cene traju, dok traje zaliha.

Još sjajnih komada garderobe, po odličnim cenama, možete OVDE pronaći.