Originalan dezen će svakome u vašoj okolini privući pažnju. Imamo sjajne predloge za sve dame, koje su kreativne, a pored upečatljivih dezena, tu su i kvalitet i pristupačne cene.

Slatka haljina sa kolačićima - macaroons haljina je pravi pogodak za leto! Veselog je dezena, i lako se uklapa u sve modne stilove. Možete je nositi i na ravnu obuću, a ako želite da postignete elegantan izgled, samo obujte visoke potpetice. Haljina lepo pristaje svim tipovima građe.

OVDE je možete poručiti za 2700 rsd, ili pozvati na broj telefona 011/4420-502.

Tufnice su uvek u modi!

Ovaj dezen odlično pristaje damama svih uzrasta, neprevaziđen je i uvek aktuelan. Haljina sa tufnama je odličnog kroja, dužine do kolena, sa lepo naglašenim strukom. Širih je bretela i vrlo je komotna. Njena cena je 2700 rsd, a OVDE je možete poručiti, ili pozvati na broj telefona 011/4420-502.

Voće kao dezen je jako moderan, pogotovo u vrelim, letnjim danima! Haljina sa jabukama je vrlo originalna, moderna i možete se nositi u svim prilikama. Zbog boje, kroja i dezena, ova haljina vizuelno sužava figuru.

OVDE može postati vaša, njena cena je 2700 rsd, ili pozovite na broj telefona 011/4420-502. 

Volite zanimljive, slatke dezene?

Majica sa kolačićima je majica u kojoj ne možete biti neprimećene! Nežnih je boja, sa interesantnom aplikacijom na sebi. Zbog laganog materijala i komotnog kroja, ova majica je jako udobna. Majicu možete OVDE poručiti, po ceni od 1300 rsd. ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Floralni print je hit ove sezone!

Ova majica je baš tog dezena, sa upečatljivim ružama, nežnih boja. Majica je vrlo lagana, ima šire rukave i odlično pristaje svakom tipu građe. Odlična je za kombinovanje, bez obzira da li je vaš odabri uz nju suknja, šorc, ili pantalone. Njena cena je 1300 rsd, a OVDE možete da je poručite, ili nazovite broj 011/4420-502.

Sove su takođe aktuelne ovog leta! Ova romantična majica, lepo pada, udobna je, i laganog materijala. Ima natpis LOVE na sebi, i odlično prikriva sva “kritična” mesta. OVDE može postati vaša, za samo 1300 rsd. Ili pozovite 011/4420-502, za narudžbinu.

Majice sa dobrim printom, su uvek aktuelne!

Ova majica sa macama, je šireg kroja, lepo pada, i svima lepo stoji. Može se nositi u dnevnim varijantama, ali uz dodatak aksesoara, ili na primer visokih potpetica, možete izgledati potpuno elegantno. Cena majice je 1300 rsd, a OVDE možete da je naručite, ili pozivom na broj 011/4420-502.

Još mnogo zanimljivih stvari, po fenomenalnim cenama, možete pronaći OVDE.