Zadnjica, noge i bokovi sa ovim više nikada neće biti vaše kritične zone. Uz pomoć revolucionarnih helanki za mršavljenje, to će postati samo deo ružne prošlosti. Izrađene su od specijalne tkanine Neotex, a njen sastav čini 30% poliestera, 40% neoprena i 30% najlona. Neotex podiže tempeaturu tela i na taj način dolazi do ubrzanog znojenja i topljenja masnih naslaga. Helanke se mogu nositi i ispod garderobe, jer su potpuno neprimetne, a čak četiri puta ubrzavaju topljenje masnih naslaga. OVDE ih odmah možete poručiti, po fenomenalnoj ceni od 950 rsd.

Uz pomoć pojasa za mršavljenje skinite kilograme brže nego ikada do sada! Pojas je takođe izrađen od specijalne pametne tkanine Neotex. Njegovo nošenje izazvaće pojačano znojenje, a samim tim i brže skidanje masnih naslaga sa stomaka. Izuzetno je prijatan za nošenje. Nema kopči, dugmića, rajsferšlusa niti bilo čega što može da vam smeta i žulja vas. Možete ga nositi tokom vežbanja, ili u toku dana, u toku svakodnevnih aktivnosti ispod odeće. Cena pojasa je 720 rsd, a OVDE odmah može biti vaš!


Shake weight teg za žene je nešto potpuno novo na našem tržištu. Uz pomoć ovog revolucionarnog proizvoda bićete zategnute kao nikad ranije na veoma jednostavan i efektan način. Najnovija tehnologija koja radi po principu dinamičke inercije osetno će pomeriti Vaše granice kada je vežbanje u pitanju. Mišići na rukama, ramenima i grudima se oblikuju sa vrlo malo napora do savršenstva. U odnosu na obične tegove, učinak vežbi uz pomoć ovih fantastičnih tegova je poboljšan i do 300%. Biće dovoljno ne više od 6 minuta vežbanja tokom dana uz pomoć ovih magičnih tegova i imaćete vrlo lepo oblikovane ruke i ramena. Cena tega je 1690 rsd, a OVDEmožete odmah da ga poručite.

Još fenomenalnih proizvoda možete odmah OVDEpronaći.

Oblikujte figuru bez gladovanja i treninga

Oblikujte figuru bez gladovanja i treninga

Oblikujte figuru bez gladovanja i treninga

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/