Asfalt je, besplatan, specijalizivan HoReCa magazin namenjen svim punoletnim licima koji hedonizam smatraju dobrom investicijom, kao publikacija koja se lista i čita u kafeima, restoranima, klubovima i na drugim mestima predviđenim za dobar provod.

Autoritet magazina počiva najpre na zvučnim autorskim imenima: tekstove o hrani, piću, modi, izlascima i drugim esencijalnim zadovoljstvima potpisuju najpopularniji srpski pisci i novinari poput Ivana Tokina i Duleta Nedeljkovića. 

Asfalt, kao kvartalni pregled najnovijih tendencija u svetu hedonizma, najbolje je mesto za predstavljanje novih proizvoda i usluga namenjenih populaciji koja se prepušta radosti življenja ne pitajući za cenu.

Na mapi Evrope, Srbija se izdvaja po svojoj bezgraničnoj paleti mogućnosti za dobar provod, bez obzira na starosnu dob, hedonističke afinitete, budžet, gastronomska opredeljenja, muzički ukus i druge sklonosti. U ovoj nepreglednoj ponudi radosti u čaši, tanjiru, kafani, diskoteci, na festivalima ili prosto ulicama gradova, magazin Asfalt će biti vaš idealni “stručni konsultant”. 

Potražite Vaš novi BESPLATNI omiljeni vodič kroz grad u najbližem kafiću, restoranu ili klubu!

Magazin Asfalt je izdanje je medijske kuće Adria Media Group, u okviru koje posluju Adria Media Zagreb u Hrvatskoj i Adria Media Balkan u Makedoniji. Adria Media Group ima 720 zaposlenih, 26 onlajn izdanja, 57 štampanih izdanja, uključujući magazine i dva dnevna lista, i štampana izdanja plasira na 31 000 prodajnih mesta. Demografska pozicija izdanja je takva da pokriva čitalačku publiku od 16 do 60 godina, svih nivoa obrazovanja i iz različitih sredina. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/